Wangi

Versi: Reny Farida

Magih wangi gandane,
Magih wangi arane
Isun koyo sing percoyo,
Anane ilange riko selawase…
Sing kiro balik maning,selawase…
Sing kiro balik maning

Mutiara, mutiarane ati
Mutiara, hang isun asihi
Saiki riko yo sing ono,
Keroso batin kelangan riko

Hang sun pujo,
Ninggalno gebyare dunyo
Hang sun pujo,
Ninggalno gebyare dunyo

reff :
Nong sandhinge paesan riko,
Isun kirimaken dungo
Mugo-mugo riko diterimo,
Ambi gusti hang kuoso

Gendhing hang biasa, riko kumandangno
Sing arep sun lalekaken
Kanggo tondho roso welas isun,
Sun tandur kembang sempujo

reff :
Mutiara, mutiarane ati
Mutiara, hang isun asihi
Saiki riko yo sing ono,
Keroso batin kelangan riko

Hang sun pujo,
Ninggalno gebyare dunyo
Hang sun pujo,
Ninggalno gebyare dunyo

reff :
Nong sandhinge paesan riko,
Isun kirimaken dungo
Mugo-mugo riko diterimo,
Ambi gusti hang kuoso

Gendhing hang biasa, riko kumandangno
Sing arep sun lalekaken
Kanggo tondho roso welas isun,
Sun tandur kembang sempujo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *