Sing Biso Lali

Versi: Dewi Rosalinda

Wis pirang taun isun, demen nang riko
Tapi nyatane riko sing ngeroso
Sakat isun kenal riko, seprene magih ono
Roso demen hang sing isun biso lalekno

Kesengsem isun temenan,
Nyawang riko sing ono tuwuke
Sakat isun ndeleng riko,
Sing ono ganti ring ati sun iki

Aju arane kelendi,
Aran demen sing biso hun pungkiri
Myakne magih tuwek sun gowo,
Roso iki tetep ono ring njero ati

reff :
Wis pirang taun isun, demen nang riko
Tapi nyatane riko sing ngeroso
Sakat isun kenal riko, seprene magih ono
Roso demen hang sing isun biso lalekno

Kesengsem isun temenan,
Nyawang riko sing ono tuwuke
Sakat isun ndeleng riko,
Sing ono ganti ring ati sun iki

Aju arane kelendi,
Aran demen sing biso hun pungkiri
Myakne magih tuwek sun gowo,
Roso iki tetep ono ring njero ati

Wis pirang taun isun, demen nang riko
Tapi nyatane riko sing ngeroso
Sakat isun kenal riko, seprene magih ono
Roso demen hang sing isun biso lalekno

Kesengsem isun temenan,
Nyawang riko sing ono tuwuke
Sakat isun ndeleng riko,
Sing ono ganti ring ati sun iki

Aju arane kelendi,
Aran demen sing biso hun pungkiri
Myakne magih tuwek sun gowo,
Roso iki tetep ono ring njero ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *