Luntur Welase (reny farida)


Reny-Farida_4
Versi: Reny Farida

PANASE ATI KARI GEDIGI,
SAKING PANASE NGLIWATI GENI
KABEH MAU RIKO KANG NJALARI,
NYATANE RIKO SAIKI WIS LALI

PARAN SALAHE ISUN NANG RIKO,
SAIKINE RIKO WIS BEDO
BENGEN NGOMONG DEMEN KATON PARAN,
PUNGKASANE GETUN MBURIAN

BENGEN SUN NGOMONG, PARAN ANANE
SAK DURUNGE KABEH KEDADEHANE
URIP BARENG SAMPEK MATI,
SAIKI RIKO WIS LUNTUR WELASE

reff :
PANASE ATI KARI GEDIGI,
SAKING PANASE NGLIWATI GENI
KABEH MAU RIKO KANG NJALARI,
NYATANE RIKO SAIKI WIS LALI

PARAN SALAHE ISUN NANG RIKO,
SAIKINE RIKO WIS BEDO
BENGEN NGOMONG DEMEN KATON PARAN,
PUNGKASANE GETUN MBURIAN

BENGEN SUN NGOMONG, PARAN ANANE
SAK DURUNGE KABEH KEDADEHANE
URIP BARENG SAMPEK MATI,
SAIKI RIKO WIS LUNTUR WELASE
—————–
[ver: lyrics]
[id: ooakvncv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Luntur Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:01.06]Luntur Welase – Reny Farida
[00:35.56]
[00:38.56]>>>
[00:39.56]>>
[00:40.56]>
[00:41.56]PANASE ATI
[00:45.28]KARI GEDIGI,
[00:49.25]SAKING PANASE
[00:52.66]NGLIWATI GENI..
[00:56.56]KABEH MAU
[00:59.85]RIKO KANG NJALARI,
[01:03.81]NYATANE RIKO
[01:07.04]SAIKI WIS LALI..
[01:11.81]
[01:16.87]PARAN SALAHE
[01:20.47]ISUN NANG RIKO,
[01:24.31]SAIKINE RIKO
[01:28.28]WIS BEDO..
[01:31.69]BENGEN NGOMONG
[01:35.42]DEMEN KATON PARAN,
[01:39.00]PUNGKASANE GETUN MBURIAN..
[01:46.81]
[01:52.25]BENGEN SUN NGOMONG,
[01:56.04]PARAN ANANE
[01:59.31]SAK DURUNGE
[02:02.48]KABEH KEDADEANE..
[02:06.93]URIP BARENG
[02:10.35]SAMPEK MATI,
[02:14.12]SAIKI RIKO
[02:17.73]WIS LUNTUR WELASE..
[02:21.88]
[03:08.58]>>>
[03:09.58]>>
[03:10.58]>
[03:11.58]PANASE ATI
[03:14.92]KARI GEDIGI,
[03:18.63]SAKING PANASE
[03:22.30]NGLIWATI GENI..
[03:26.39]KABEH MAU
[03:29.74]RIKO KANG NJALARI,
[03:33.38]NYATANE RIKO
[03:37.11]SAIKI WIS LALI..
[03:40.88]
[03:46.82]PARAN SALAHE
[03:50.17]ISUN NANG RIKO,
[03:54.07]SAIKINE RIKO
[03:58.43]WIS BEDO..
[04:01.38]BENGEN NGOMONG
[04:05.05]DEMEN KATON PARAN,
[04:08.70]PUNGKASANE GETUN MBURIAN..
[04:16.46]
[04:22.02]BENGEN SUN NGOMONG,
[04:25.12]PARAN ANANE
[04:29.07]SAK DURUNGE
[04:32.08]KABEH KEDADEANE..
[04:36.70]URIP BARENG
[04:40.12]SAMPEK MATI,
[04:44.01]SAIKI RIKO
[04:47.49]WIS LUNTUR WELASE..
[04:51.64]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s