Luntur Welase (reny farida)

Versi: Reny Farida

PANASE ATI KARI GEDIGI,
SAKING PANASE NGLIWATI GENI
KABEH MAU RIKO KANG NJALARI,
NYATANE RIKO SAIKI WIS LALI

PARAN SALAHE ISUN NANG RIKO,
SAIKINE RIKO WIS BEDO
BENGEN NGOMONG DEMEN KATON PARAN,
PUNGKASANE GETUN MBURIAN

BENGEN SUN NGOMONG, PARAN ANANE
SAK DURUNGE KABEH KEDADEHANE
URIP BARENG SAMPEK MATI,
SAIKI RIKO WIS LUNTUR WELASE

reff :
PANASE ATI KARI GEDIGI,
SAKING PANASE NGLIWATI GENI
KABEH MAU RIKO KANG NJALARI,
NYATANE RIKO SAIKI WIS LALI

PARAN SALAHE ISUN NANG RIKO,
SAIKINE RIKO WIS BEDO
BENGEN NGOMONG DEMEN KATON PARAN,
PUNGKASANE GETUN MBURIAN

BENGEN SUN NGOMONG, PARAN ANANE
SAK DURUNGE KABEH KEDADEHANE
URIP BARENG SAMPEK MATI,
SAIKI RIKO WIS LUNTUR WELASE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *