Mawar Putih


Versi: Chy Chy Viana

Umpomo bengen sing ketemu,
Sing kiro atinisun kepilu..
Paran maning nyeliring,
Ugo lirik-lirikan nyang riko..

Nganu paran nguweni kembang,
Kadhung kenal yo mung sepisan..
Welase kadhung ilang,
Kari mung siji kembang
Hang biso sun kudang-kudang..

reff:
Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge..
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum..

Umpomo bengen sing ketemu,
Sing kiro atinisun kepilu..
Paran maning nyeliring,
Ugo lirik-lirikan nyang riko..

Nganu paran nguweni kembang,
Kadhung kenal yo mung sepisan..
Welase kadhung ilang,
Kari mung siji kembang
Hang biso sun kudang-kudang..

reff:
Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge..
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum..

Mawar putih, ojo siro gancang alum
Ojo siro, garing mergo panase serngenge..
Kadhung durung isun biso,
Ngambung gandhaniro hang arum..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *