Welas Sun Mung Siji

Versi: Dhani Gumintang

Duh aduh, yo senenge ati
Lungguh semandhing, gesah ambi riko
Rasane ati sing karuan,
Sampek koyo, sing enget paran-paran

Mung riko lare hang ayu rupo,
Koyo-koyo nono maning hang liyo
Ibarate condro dewi nong nduwuran,
Sing mari-mari, ulihe isun nyawang

Riko nak sun kudang-kudang,
Wis sak mestine sun eman-eman
Welas sun mung siji, demen sun mung siji
Yo mung riko, kembange ati

reff :
Ulan siji, tanggal limo
Sun nak ngelamar riko
Sun emong kadhung riko,
Sampek keneng wong liyo

Ulan siji, tanggal limo
Sun nak ngelamar riko
Sun emong kadhung riko,
Sampek keneng wong liyo

reff :
Mung riko lare hang ayu rupo,
Koyo-koyo nono maning hang liyo
Ibarate condro dewi nong nduwuran,
Sing mari-mari, ulihe isun nyawang

Riko nak sun kudang-kudang,
Wis sak mestine sun eman-eman
Welas sun mung siji, demen sun mung siji
Yo mung riko, kembange ati

reff :
Ulan siji, tanggal limo
Sun nak ngelamar riko
Sun emong kadhung riko,
Sampek keneng wong liyo

Ulan siji, tanggal limo
Sun nak ngelamar riko
Sun emong kadhung riko,
Sampek keneng wong liyo

Sun emong kadhung riko,
Sampek keneng wong liyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *