Kesuwun Bain

Versi: Chy Chy Viana

Bisune lambe, dudu krono sing biso ngucap
Tapi mergo kerepe ati, riko gawe neratap
Riko baleni, siji keluputan hang podo
Kari seru gampange riko, ulihe njaluk sepuro

Sing sepisan pindho, isun dikocak roso
Sing sepisan pindho, isun disikso gudho
Nong endi maning, kelimpungane roso iki sun sigeg
Ambegan iki, rasane koyo wis arepe mandheg

Nong endi maning, sun kudu sambat
Duh gusti kulo pun mboten kuat
Nong endi maning, sun kudu sambat
Duh gusti kulo pun mboten kuat

reff :
Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe isun bingung
Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe sun ngelayung

Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe isun,
Jumpritan nangisi roso

reff :
Bisune lambe, dudu krono sing biso ngucap
Tapi mergo kerepe ati, riko gawe neratap
Riko baleni, siji keluputan hang podo
Kari seru gampange riko, ulihe njaluk sepuro

Nong endi maning,
Kelimpungane roso iki sun sigeg
Ambegan iki,
Rasane koyo wis arepe mandheg

Nong endi maning, sun kudu sambat
Duh gusti kulo pun mboten kuat
Nong endi maning, sun kudu sambat
Duh gusti kulo pun mboten kuat

Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe isun bingung
Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe sun ngelayung

Kesuwun bain yo nong riko,
Hang wis tau nggawe isun,
Jumpritan nangisi roso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *