Uwah Roso

Versi: Dhany Gumintang

Sing tah yo kari keseron-seron,
Uliye nggudo, riko baleni yo gawe loro
Sulung tah sulung, pikiran maning,
uliye riko, yo kari mentolo

Kurang paran tah welas isun nyang riko
Kok bisane magih ngeliyan
Nono maning tah welas nong atin riko,
Opo tah yo wis mulo ilang

Opo tah wis sing demen,
Ugo yoro wis bosen
Kok riko nyang isun sakikine,
Sing pati ngereken

reff :
Sing cukup tah riko gawe larane ati iki,
Nong ngarepe moto nggandeng wong liyo
Sing enget tah riko ambi janji bengen-bengene
Urip keloronan yo selawase

Sing cukup tah riko gawe larane ati iki,
Nong ngarepe moto nggandeng wong liyo
Sing enget tah riko ambi janji bengen-bengene
Urip keloronan yo selawase

Saiki yo wis uwah, welas riko nyang isun
Mergo riko saiki, wis ono kudangan liyo
Saiki yo wis ilang, welas riko nyang isun
Mergo riko saiki, wis duwe kembang hang liyo

Saiki yo wis uwah, welas riko nyang isun
Mergo riko saiki, wis ono kudangan liyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *