Ngemong Welas

Versi: Dhany Kuthil

Koyo dene ajege, temetese banyu
Hang biso gawe butul. atose watu
Sing kapok ati iki, ulihe ngerandhu
Masiyo sing leren-leren, ulihe tatu

Koyo dene ajege, mutere serngenge
Isuk noring wetan, soren noring kulon
Sing kesel-kesel ati iki, ngarepaken
Mimbane atin riko ngajak sun mesem

reff :
Gelepunge diadoni, lumure kemurep ring pawon
Ngelayung rasane ati, karep nyandhing sing kelakon
Wit pari arane dami, diobongi myakne sing kothor
Demen riko sing mari-mari, pereine kadhung mujur ngalor

Aju kelendi, kadhung wis gedigi
Mugo betah, mugo omes
Ngemong welas njero ati

reff :
Koyo dene ajege, mutere serngenge
Isuk noring wetan, soren noring kulon
Sing kesel-kesel ati iki, ngarepaken
Mimbane atin riko ngajak sun mesem

reff :
Gelepunge diadoni, lumure kemurep ring pawon
Ngelayung rasane ati, karep nyandhing sing kelakon
Wit pari arane dami, diobongi myakne sing kothor
Demen riko sing mari-mari, pereine kadhung mujur ngalor

Aju kelendi, kadhung wis gedigi
Mugo betah, mugo omes
Ngemong welas njero ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *