Sing Kepikir

Versi: Dhany Gumintang

Sing kepikir, biso pisah-pisahan
Sing kepikir, noring dino mburian
Dadi bentet, yo dewek-dewekan
Mergo dunyo, hang dadi jalaran

Koyo kembang, rontok nong pelataran
Alum mergo, mergo kepanasan
Nono maning, gondo arume kembang
Hang ono yo, kari mung aran kembang

reff :
He iye…e..hee…,
He iye…e..he…kari eman-eman
He iye…e..hee…,
He iye…e..he… kari sing dieman

Urip iki ibarat kembang, ojo sampek kurang siraman
Myakne mekar arum ring taman
Yo myakne sing alum, lan apik disawang
Biso dadi kudangan

Koyo kembang, rontok nong pelataran
Alum mergo, mergo kepanasan
Nono maning, gondo arume kembang
Hang ono yo, kari mung aran kembang

reff :
He iye…e..hee…,
He iye…e..he…kari eman-eman
He iye…e..hee…,
He iye…e..he… kari sing dieman

Urip iki ibarat kembang, ojo sampek kurang siraman
Myakne mekar arum ring taman
Yo myakne sing alum lan apik disawang
Biso dadi kudangan

Urip iki ibarat kembang, ojo sampek kurang siraman
Myakne mekar arum ring taman
Yo myakne sing alum, lan apik disawang
Biso dadi kudangan, biso dadi kudangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *