Kacu Kuning

Marsudi-Laras_1
Versi: Marsudi Laras Group

Elingo marang janjimu,
Wong bagus nyidrani, saiki njur lali
Rusake awakku iki,
Amargo mikir wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku,
Wong bagus kowe lungo, ora pamit aku
Saiki adoh dunungmu
Mung kacu kuning, tondho katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling,
Naliko biyen, kowe isih nyanding
Mrono mrene isih tak gowo,
Ra biso pisah, nadyan mung sedelo

Age-age ndang balio,
Wong bagus wis kangen, ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu,
Balio wong bagus, kumpul karo aku

reff :
Elingo marang janjimu,
Wong bagus nyidrani, saiki njur lali
Rusake awakku iki,
Amargo mikir wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku,
Wong bagus kowe lungo, ora pamit aku
Saiki adoh dunungmu
Mung kacu kuning, tondho katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling,
Naliko biyen, kowe isih nyanding
Mrono mrene isih tak gowo,
Ra biso pisah, nadyan mung sedelo

Age-age ndang balio,
Wong bagus wis kangen, ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu,
Balio wong bagus, kumpul karo aku
——————
[ver: lyrics]
[id: hinnuvch]
[ar: Marsudi Laras]
[ti: Kacu Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.78]Kacu Kuning
[00:00.78]by: Marsudi Laras Group
[00:35.78]
[00:37.78]>>>
[00:38.78]>>
[00:39.78]>
[00:40.78]Elingo marang janjimu,
[00:45.95]Wong bagus nyidrani,
[00:49.95]saiki njur lali..
[00:55.64]Rusak’e awakku iki,
[01:01.01]Amargo mikir
[01:04.52]wong sing tak tresnani..
[01:09.76]
[01:11.14]Rasane loro dadaku,
[01:15.87]Wong bagus kowe lungo,
[01:20.25]ora pamit aku..
[01:26.38]Saiki adoh dunungmu
[01:31.65]Mung kacu kuning,
[01:35.72]tondho katresnanku..
[01:39.59]
[01:42.03]Kacu kuning dadi pepeling,
[01:46.87]Naliko biyen kowe isih nyanding..
[01:56.69]Mrono mrene isih tak gowo,
[02:02.23]Ra biso pisah,
[02:06.05]nadyan mung sedelo..
[02:10.62]
[02:13.04]Age-age ndang balio,
[02:19.29]Wong bagus wis kangen,
[02:23.11]ketemu sliramu..
[02:28.99]Kacu kuning tansah nunggu,
[02:34.49]Balio wong bagus,
[02:37.80]kumpul karo aku..
[02:41.80]
[03:11.36]>>>
[03:12.36]>>
[03:13.36]>
[03:14.36]Elingo marang janjimu,
[03:19.85]Wong bagus nyidrani,
[03:23.41]saiki njur lali..
[03:28.92]Rusak’e awakku iki,
[03:34.85]Amargo mikir
[03:38.22]wong sing tak tresnani..
[03:43.29]
[03:45.24]Rasane loro dadaku,
[03:49.91]Wong bagus kowe lungo,
[03:54.22]ora pamit aku..
[04:00.09]Saiki adoh dunungmu
[04:05.66]Mung kacu kuning,
[04:09.35]tondho katresnanku..
[04:14.78]
[04:16.54]Kacu kuning dadi pepeling,
[04:21.03]Naliko biyen kowe isih nyanding..
[04:30.64]Mrono mrene isih tak gowo,
[04:36.89]Ra biso pisah,
[04:40.08]nadyan mung sedelo..
[04:46.39]Age-age ndang balio,
[04:52.65]Wong bagus wis kangen,
[04:56.71]ketemu sliramu..
[05:02.15]Kacu kuning tansah nunggu,
[05:08.21]Balio wong bagus,
[05:12.04]kumpul karo aku..
[05:15.97]
————-
Preview:

Advertisements

Panggodaning Katresnan

Ciptaan : ??
Vokal : YUni Puspita
Produksi : ??

Biyen aku ra wis kondho,
Jroning bebrayan, kebak ing panggudho
Bebasan wanci panglo?,
Tanpo obor, peteng ndedhet tan rinoso

Opo pancene wis bedo,
Dek biyen opo, saikining opo
Sliramu salin sloko?,
Dek biyen tresno, saiki ndaksiyo

Wong bagus mbok ojo bingung,
Tumawur satemah kajantrung
Koyo wong kelangan petung,
Deleg-deleg, wekalase wurung

Tak suwun marang sliramu,
Mbok ojo lali, janji prasetyamu
Tresnaku kang satuhu,
Tetep tulus ngregani jiwaku

reff :
Biyen aku ra wis kondho,
Jroning bebrayan, kebak ing panggudho
Bebasan wanci panglo?,
Tanpo obor, peteng ndedhet tan rinoso

Opo pancene wis bedo,
Dek biyen opo, saikining opo
Sliramu salin sloko?,
Dek biyen tresno, saiki ndaksiyo

Wong bagus mbok ojo bingung,
Tumawur satemah kajantrung
Koyo wong kelangan petung,
Deleg-deleg, wekalase wurung

Tak suwun marang sliramu,
Mbok ojo lali, janji prasetyamu
Tresnaku kang satuhu,
Tetep tulus ngregani jiwaku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kY3A1osZ2fM

Nagih Janji (dian kusuma)

Ciptaan : ??
Vokal : ??
Produksi : ??

Udan eluh, tumetes ing wayah wengi
Kroso trenyuh, rasane atiku iki
Iki tenan, opo yo mung ono ngimpi
Ra tak nyono sliramu kok kerso bali

Ora salah, yen sliramu nagih janji
Mung tekamu, kok yo ora wingi-wingi
Aku bungah, ning kudu kepriye iki
Saikine, aku uwis entuk ganti

Wis ono sisihanku, sing mlebu jroning atiku
Sak suwene sliramu ninggalke aku
Ojo kok salahke aku, ojo nesu karo aku
Wong tuaku, wis kebacut entuk mantu

Ora salah, yen sliramu nagih janji
Mung tekamu, kok yo ora wingi-wingi
Aku bungah, ning kudu kepriye iki
Saikine, aku uwis entuk ganti

reff :
Wis ono sisihanku, sing mlebu jroning atiku
Sak suwene sliramu ninggalke aku
Ojo kok salahke aku, ojo nesu karo aku
Wong tuaku, wis kebacut entuk mantu

Ora salah, yen sliramu nagih janji
Mung tekamu, kok yo ora wingi-wingi
Aku bungah, ning kudu kepriye iki
Saikine, aku uwis entuk ganti

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-ZnsE2y-y8Y

Dadi Ati

Ciptaan : ??
Vokal : Eny S & Galih Ratna
Produksi : ??

Lk : (bowo)
“Gegarane.. wong akrami..,
Dudu.. bondho.. dudu..rupo..
Hamung..ati..pawi..ta..ne..
Luput.. pisan.., keno..pi..san..
Yen gam..pang…, luwih.. gampang..
Yen angel a..ngel ke…lang…kung…
Tan keno.. ti..numbas.. arto… ”

Pr :
Nggoleki sing koyo ngopo,
Wong nyatane kalakon seprene
Angger-angger gendro,
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo,
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun kadyo,
Pepindhane mimi lan mituno

Wus jamak lumrahe,
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene,
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati,
Wong prasojo luhur bebudhine
Sabar tur gemati,
Momong putro alus bebudhine

reff :
Nggoleki sing koyo ngopo,
Wong nyatane kalakon seprene
Angger-angger gendro,
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo,
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun kadyo,
Pepindhane mimi lan mituno

Wus jamak lumrahe,
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene,
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati,
Wong prasojo luhur bebudhine
Sabar tur gemati,
Momong putro alus bebudhine

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vPfcOBkS6pc

Slendang Biru

Nonik Aprilia_Ririt Rengganis
Versi: Nonik Aprillia ft. Ririt Rengganis

Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru

reff :
Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru

reff:
Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru
——————
[ver: lyrics]
[id: nkonwica]
[ar: Nonik Aprilia ft. Ririt]
[ti: Slendang Biru]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:12]
[00:01.08]Lgm. Slendang Biru
[00:24.07]Versi: Nonik Aprilia ft. Ririt
[00:27.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Kedep,
[00:32.10]Wusma aku nyawang slendang biru
[00:36.06]Gelungane metok lelatah?,
[00:39.67]Tasikane ngagem kebaya wungu
[00:44.46]Nyamping batik,
[00:47.07]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[00:52.48]Nyoto kagunane, gede paedahe
[00:58.82]
[01:05.01]Amung kuciwane, lho lho
[01:15.45]Hanyelak’i janji,
[01:30.38]Slendang biru,
[01:36.41]Slendang biru,
[01:43.13]Hamung enak’i ati
[01:56.33]Nora tekan,
[02:03.31]Batin setyamu
[02:09.09]Slendang biru,
[02:18.97]Tetepeno janjimu slendang biru
[02:26.07]
[02:40.00]>>>
[02:41.00]>>
[02:42.00]>
[02:43.00]Kedep,
[02:44.57]Wusma aku nyawang slendang biru
[02:49.24]Gelungane metok lelatah?,
[02:52.53]Tasikane ngagem kebaya wungu
[02:57.47]Nyamping batik,
[03:00.14]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[03:05.63]Nyoto kagunane gede paedahe
[03:11.84]
[03:19.54]Amung kuciwane, lho lho
[03:30.36]Hanyelak’i janji,
[03:46.66]Slendang biru,
[03:53.87]Slendang biru,
[04:00.03]Hamung enak’i ati,
[04:13.66]Nora tekan,
[04:21.37]Batin setyamu,
[04:29.02]Slendang biru,
[04:39.99]Tetepeno janjimu slendang biru
[04:47.64]
[05:04.29]Kedep,
[05:05.86]Wusma aku nyawang slendang biru
[05:09.97]Gelungane metok lelatah?,
[05:13.44]Tasikane ngagem kebaya wungu
[05:18.17]Nyamping batik,
[05:21.04]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[05:26.69]Nyoto kagunane gede paedahe
[05:33.04]
[05:40.22]Amung kuciwane, lho lho
[05:50.37]Hanyelak’i janji,
[06:06.61]Slendang biru,
[06:13.02]Slendang biru,
[06:20.12]Hamung enak’i ati,
[06:33.06]Nora tekan,
[06:40.21]Batin setyamu,
[06:47.30]Slendang biru,
[06:58.32]Tetepeno janjimu slendang biru
[07:04.10]
————-
Preview:

Nelongso (nonik aprilia)

Nonik-Aprilia_1
Versi: Nonik Aprilia

Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane..
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu..

Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir..
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi..

reff :
Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane..
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu..

Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir..
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hpnhuwch]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Nelongso]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:00.04]Nelongso
[00:00.04]by: Nonik Aprilia
[00:35.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Banget ora ngiro,
[00:48.08]nelongso atiku..
[00:57.41]Sarawunge,
[01:04.46]kang adoh papane..
[01:15.07]Pancen dipisahke,
[01:21.14]dening panggawene..
[01:31.33]Kang tansah sarju,
[01:38.45]mung tansah adu-adu..
[01:47.52]
[01:49.01]Memanismu,
[01:55.44]kang nyoto dadi atiku..
[02:06.44]Jo kuwatir nora kendat,
[02:18.19]nggonku tansah mikir..
[02:31.00]Ojo hanalongso,
[02:39.56]uriping manungso..
[02:50.31]Pasrah pasti,
[02:56.69]mring kersaning hyang widhi..
[03:04.63]
[03:38.38]>>>
[03:39.38]>>
[03:40.38]>
[03:41.38]Banget ora ngiro,
[03:48.69]nelongso atiku..
[03:59.51]Sarawunge,
[04:05.07]kang adoh papane..
[04:16.39]Pancen dipisahke,
[04:23.32]dening panggawene..
[04:33.02]Kang tansah sarju,
[04:40.09]mung tansah adu-adu..
[04:48.34]
[04:50.78]Memanismu,
[04:57.21]kang nyoto dadi atiku..
[05:09.09]Jo kuwatir nora kendat,
[05:20.28]nggonku tansah mikir..
[05:33.15]Ojo hanalongso,
[05:42.16]uriping manungso..
[05:52.35]Pasrah pasti,
[05:59.22]mring kersaning hyang widhi..
[06:07.86]
————-
Preview:

Angin Wengi (dian kusuma)

Dian-Kusuma_3
Versi: Dian Kusuma

Angin ing wengi
Sumribit kroso jroning ati
Gegodhongan, podho gegojegan
Sajak koyo nyemoni

Ing wengi iki,
Esemu, tansah nggodha ati
Ora kendhat, anggonku nimbali
Nanging, ora ono wigati

Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni
Kapan sliramu, biso ngerteni
Ojo mung, paring janji

Sepine wengi
Sansoyo angrerujit ati
Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati

reff :
Ing wengi iki,
Esemu, tansah nggodha ati
Ora kendhat, anggonku nimbali
Nanging, ora ono wigati

Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni
Kapan sliramu, biso ngerteni
Ojo mung, paring janji

Sepine wengi
Sansoyo angrerujit ati
Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati

Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati
—————–
[ver: lyrics]
[id: nqiicucs]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Angin Wengi]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:00]
[00:01.00]Bosas Jawa -Angin Wengi
[00:12.00]
[00:15.00]>>>
[00:16.00]>>
[00:17.00]>
[00:18.17]Angin ing wayah wengi,
[00:24.24]Sumribit, kroso jroning ati..
[00:35.20]Gegodhongan, podho gegojegan
[00:42.49]Sajak koyo nyemoni..
[00:51.57]Ing wayah wengi iki,
[00:57.92]Esemu, tansah nggodha ati..
[01:06.92]Ora kendhat, anggonku nimbali
[01:15.18]Nanging, ora ono wigati..
[01:23.84]Atimu opo ra kroso,
[01:30.96]Tengah wengi, sliramu tak kangeni..
[01:39.93]Kapan sliramu, biso ngerteni
[01:50.22]Ojo mung, paring janji..
[01:56.53]Sepine, wayah wengi
[02:04.28]Sansoyo, angrerujit ati..
[02:13.72]Udan grimis, tumibo ing bumi
[02:22.50]Soyo, kekes rasaning ati..
[02:29.06]
[02:44.77]>>>
[02:45.77]>>
[02:46.77]>
[02:47.77]Ing wayah, wengi iki
[02:54.42]Esemu, tansah nggodha ati..
[03:04.33]Ora kendhat, anggonku nimbali
[03:12.66]Nanging, ora ono wigati..
[03:20.01]Atimu opo ra kroso,
[03:27.01]Tengah wengi, sliramu tak kangeni..
[03:36.60]Kapan sliramu, biso ngerteni
[03:45.45]Ojo mung, paring janji..
[03:53.52]Sepine, wayah wengi
[04:01.02]Sansoyo, angrerujit ati..
[04:10.71]Udan grimis, tumibo ing bumi
[04:19.09]Soyo, kekes rasaning ati..
[04:27.72]Udan grimis, tumibo ing bumi
[04:35.59]Soyo, kekes rasaning ati..
[04:42.84]
————
Preview: