Banteng Tangi

Versi: Dian Ratih

Kang sepi wis nong mburi,
Bengine yo wis mari,
Bantenge podo tangi

Sunare yo wis padang,
Bengine yo wis padang,
Bantenge pasti menang

Wayah bengi, wayah bengi
Wayah jam telu, hang ngresep ring ati
Sepine jalmo, sepine jalmo
Hang podo turu-turu kepati

Silire angin, iline banyu
Meromonge,
Ulan koyo eseme prawan pingitan
Gawe gembyahe,
Wong-wong deso, hang podo nyawang

reff :
Kang sepi wis nong mburi,
Bengine yo wis mari,
Bantenge podo tangi

Sunare yo wis padang,
Bengine yo wis padang,
Bantenge pasti menang

Saikine, yo banyune
Gemerojog iline sakolo santer
Rungokeno, sworone
Jago kang podo kukuruyuk

Wis tangio, man wis tangio
Delengen iko ring brang wetan,
Serngengene yo wis padang
Iku kang minongko saksi,
Kuasane yoro pengeran

reff :
Kang sepi wis nong mburi,
Bengine yo wis mari,
Bantenge podo tangi

Sunare yo wis padang,
Bengine yo wis padang,
Bantenge pasti menang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *