Cinta Tak Terpisahkan (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Lk:
Duh denok gandholane ati,
Tegane nyulayani..
Janjimu sehidup semati,
Amung ono ing lati..

Rasa sayangmu sudah pergi,
Tak menghiraukan aku lagi..
Duh denok gandholane ati,
Tegane nyulayani..

Pr:
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..
Ati ra kuat nandang roso,
Roso keronto-ronto..

Cintamu sudah nggak beneran,
Aku cuma buat mainan..
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..

reff:
Lk:
Tresno iki dudu mung dolanan,
Kabeh mau amergo kahanan..
Sing tak jaluk amung kesabaran,
Mugi Allah paring kasembadan..

Pr:
Mung ngedem atiku,
Ben aku ra mlayu..
Dan tanggung-jawabmu,
Iku palsu..

Lk:
Denok aku cinta beneran,
Pastikan ku buktikan..
Bapak ibuku akan datang,
Melamar dikau sayang..
Pr:
Cintamu sudah nggak beneran,
Aku cuma buat mainan..
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..

Pr:
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..
Ati ra kuat nandang roso,
Roso keronto-ronto..

Cintamu sudah nggak beneran,
Aku cuma buat mainan..
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..

reff:
Lk:
Tresno iki dudu mung dolanan,
Kabeh mau amergo kahanan..
Sing tak jaluk amung kesabaran,
Mugi Allah paring kasembadan..

Pr:
Mung ngedem atiku,
Ben aku ra mlayu..
Dan tanggung-jawabmu,
Iku palsu..

Lk:
Denok aku cinta beneran,
Pastikan ku buktikan..
Bapak ibuku akan datang,
Melamar dikau sayang..

Pr:
Hatiku selalu mendoakan,
Semoga Tuhan mengabulkan..
Cinta kita tak terpisahkan,
Walau di akhir jaman..
Cinta kita tak terpisahkan,
Walau di akhir jaman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *