Kembang Bonteng

Versi: Iis Apita

Kembang bonteng suri, bening warna kuning
Ati lara perih, laki kawin maning

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

reff :
Aduh kakang, tegel lan pisan
Ninggal anak, tanpa ngupai pangan

Tetangisan, kula kesiksa
Luru pangan, kanggo ngempani bocah
Arepan, ning luar negri
Kula, durung dipegat laki

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

reff :
Aduh kakang, tegel lan pisan
Ninggal anak, tanpa ngupai pangan

Tetangisan, kula kesiksa
Luru pangan, kanggo ngempani bocah
Arepan, ning luar negri
Kula, durung dipegat laki

Kembang bonteng suri, bening warna kuning
Ati lara perih, laki kawin maning

Ditinggal wong lanang, sun durung pegatan
Najan dadi rangda, durung nrima ida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *