Bantal Cilik

Versi: Ity AShella

“Kang sampean ana ning endi kang,
Wis seminggu sampean langka tenane laka kabare,
Kula rabi sing ning umah pikiran sampean kang,
Ning endi sampean perasaanane, balik kang balik”

Manuk gelatik, ucul sing kandang
Kula curiga, yen kakang miang

Manuk gelatik, mabure lecik
Lawas seminggu, bli balik-balik

reff :
Turu merem melik, slimut bantal cilik
Nyrekingkel dewekan, kakang langka ning iringan

Diarani elik, pernah ngutik-ngutik
Tapi kenangapa, kakang lunga sing umah
Rasa kula watir, ati ketar-ketir
Melange, ana rangda dual-duil

Manuk gelatik, mabure lecik
Lawas seminggu, bli balik-balik

reff :
Turu merem melik, slimut bantal cilik
Nyrekingkel dewekan, kakang langka ning iringan

Diarani elik, pernah ngutik-ngutik
Tapi kenangapa, kakang lunga sing umah
Rasa kula watir, ati ketar-ketir
Melange, ana rangda dual-duil

Manuk gelatik, ucul sing kandang
Kula curiga, yen kakang miang

Manuk gelatik, mabure lecik
Lawas seminggu, bli balik-balik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *