Leren Ngamen

Versi: Dian Marshanda

MAK, IKI LHO ANAKMU PRAWAN
KERJO MGAMEN, ONO NING DALANAN
TURU MBAMBUNG, NING TROTOAR
MANGAN NGENTENI DERMAWAN
TURU MBAMBUNG, NING TROTOAR,
MANGAN NGENTENI DERMAWAN

MAK, PANDONGAMU MANDI TENAN
AKU PETHUK PRODUSER REKAMAN
ORA NGIRO ORA NYONO,
DIGANDRUNGI WONG SAK DUNYO
ORA NGIRO ORA NYONO,
DIGANDRUNGI WONG SAK DUNYO

reff :
AKU NDHISIK NGAMEN NING DALANAN,
MLEBU KAMPUNG METU KAMPUNG NING BIS-BISAN
NANGING SAIKI WIS TERKENAL,
MLEBU TV MBINTANGI IKLAN

AKU SENENG WIS DUWE BONDHO,
AKU KANGEN KEPINGIN MULIH NING NDESO
BEKTI ANAK MARANG WONG TUWO,
EMAKKU TAK BOYONG NING KUTHO

AKU WIS LEREN NGAMEN,
SAIKI ANAKMU SUGIH-SUGIH-SUGIH-SUGIH-SUGIH
AKU WIS LEREN NGAMEN,
SAIKI ANAKMU SUGIH-SUGIH-SUGIH-SUGIH-SUGIH

reff :
MAK, IKI LHO ANAKMU PRAWAN
KERJO MGAMEN, ONO NING DALANAN
TURU MBAMBUNG, NING TROTOAR
MANGAN NGENTENI DERMAWAN
TURU MBAMBUNG, NING TROTOAR,
MANGAN NGENTENI DERMAWAN

MAK, PANDONGAMU MANDI TENAN
AKU PETHUK PRODUSER REKAMAN
ORA NGIRO ORA NYONO,
DIGANDRUNGI WONG SAK DUNYO
ORA NGIRO ORA NYONO,
DIGANDRUNGI WONG SAK DUNYO

reff :
AKU NDHISIK NGAMEN NING DALANAN,
MLEBU KAMPUNG METU KAMPUNG NING BIS-BISAN
NANGING SAIKI WIS TERKENAL,
MLEBU TV MBINTANGI IKLAN

AKU SENENG WIS DUWE BONDHO,
AKU KANGEN KEPINGIN MULIH NING NDESO
BEKTI ANAK MARANG WONG TUWO,
EMAKKU TAK BOYONG NING KUTHO

AKU WIS LEREN NGAMEN,
SAIKI ANAKMU SUGIH-SUGIH-SUGIH-SUGIH-SUGIH
AKU WIS LEREN NGAMEN,
SAIKI ANAKMU SUGIH-SUGIH-SUGIH-SUGIH-SUGIH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *