Janji Tinggal Janji

Versi: Dian Ratih

Ojo pati gampang janji,
Janji-janji sing ono nyatane
Ojo pati doyan ngomong,
Yo nyatane mung omong kosong

Ojo pati gampang janji,
Janji-janji sing ono nyatane
Ojo pati doyan ngomong,
Yo nyatane mung omong kosong

Manis-manis omongane,
Manise yo mung lambene
Sing weruh njero atine,
Tibane pait anane

Janji tinggal janji bengene, ulie janji
Mulo wong ono karepe,
Donge mekar wangi gandane, akeh hang nyawang
Riko sing iling, bengene
Janji-janjine, yo wis lali-lalian

Ojo pati gampang janji,
Janji-janji sing ono nyatane
Ojo pati doyan ngomong,
Yo nyatane mung omong kosong

reff :
Ojo pati gampang janji,
Janji-janji sing ono nyatane
Ojo pati doyan ngomong,
Yo nyatane mung omong kosong

Ojo pati gampang janji,
Janji-janji sing ono nyatane
Ojo pati doyan ngomong,
Yo nyatane mung omong kosong

Manis-manis omongane,
Manise yo mung lambene
Sing weruh njero atine,
Tibane pait anane

Janji tinggal janji bengene, ulie janji
Mulo wong ono karepe,
Donge mekar wangi gandane, akeh hang nyawang
Riko sing iling, bengene
Janji-janjine, yo wis lali-lalian

Ojo pati gampang janji,
Janji-janji sing ono nyatane
Ojo pati doyan ngomong,
Yo nyatane mung omong kosong

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *