Duh Kelendi

Versi: Candra Banyu

Duh kelendi, awak isun iki
Apuwo tah gek sing biso dadi
Iling katon riko

Ati nelongso kari keronto-ronto
Ngateni riko semene lawase,
Gek sing ono teko

reff :
Endi janjine riko
Hang semayane jare arep teko
Ndampingi ati

Tapi apuwo riko,
Seperene yo sing ono kabare
Sing ono juntrunge
Opo wis sing demen maning, opo tah wis lali

Ati nelongso kari keronto-ronto
Ngateni riko semene lawase,
Gek sing ono teko

reff :
Endi janjine riko
Hang semayane jare arep teko
Ndampingi ati

Tapi apuwo riko,
Seperene yo sing ono kabare
Sing ono juntrunge
Opo wis sing demen maning, opo tah wis lali

Endi janjine riko
Hang semayane jare arep teko
Ndampingi ati

Tapi apuwo riko,
Seperene yo sing ono kabare
Sing ono juntrunge
Opo wis sing demen maning, opo tah wis lali
Duh Kelendi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *