Kapiloro

Versi: Dian Ratih

Kari sing keroso riko,
Kari sing rumongso riko kakang
Raino bengi hang sun pikiraken,
Perandane sing tau merene

Timbang isun dipiloro,
Sing kuat isun nyonggo
Mumpung emak bapak magih ono,
Nawi nono jodoh ambi riko

Umpomo salah paran salahe,
Kok luput paran lupute
Kariyo disepelekaken,
Sampek awak nggering nggeringaken

Timbang isun dipiloro,
Sing kuat isun nyonggo
Mumpung emak bapak magih ono,
Nawi nono jodoh ambi riko

reff :
Umpomo salah paran salahe,
Kok luput paran lupute
Kariyo disepelekaken,
Sampek awak nggering nggeringaken

Timbang isun dipiloro,
Sing kuat isun nyonggo
Mumpung emak bapak magih ono,
Nawi nono jodoh ambi riko

reff :
Umpomo salah paran salahe,
Kok luput paran lupute
Kariyo disepelekaken,
Sampek awak nggering nggeringaken

Timbang isun dipiloro,
Sing kuat isun nyonggo
Mumpung emak bapak magih ono,
Nawi nono jodoh ambi riko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *