Sabdo Palon

Versi: Catur Arum

Olih bain duwe angen, yo kang sak majase
Ojo gampang nulih menduwur, ilingo cicire
Sabdo palon dadi ratu, angene atine
Nawi yo koyo ngeleyang, kang pedot taline

Ono gending jare gandrung,
Gending lewang-lewung
Ketang-ketang utange gampang,
Dung mbayare bingung

Kudu mikir sak durunge,
Ono tah cagere
Myakne yo sing dadi gawe,
Ring dino mburine

Sawangen, mutere dunyo
Ono bengi yo ono raino
Delengen, ubahe segoro
Ono ubah surut, ono ubah moro

Sawangen, metune ulan
Surup nong kulon, jembule nong wetan
Delengen, langit nong duwuran
Kadang biso terang, kadang biso udan

Olih bain duwe angen, yo kang sak majase
Ojo gampang nulih menduwur, ilingo cicire
Sabdo palon dadi ratu, angene atine
Nawi yo koyo ngeleyang, kang pedot taline

reff :
Olih bain duwe angen, yo kang sak majase
Ojo gampang nulih menduwur, ilingo cicire
Sabdo palon dadi ratu, angene atine
Nawi yo koyo ngeleyang, kang pedot taline

Ono gending jare gandrung,
Gending lewang-lewung
Ketang-ketang utange gampang,
Dung mbayare bingung

Kudu mikir sak durunge,
Ono tah cagere
Myakne yo sing dadi gawe,
Ring dino mburine

Sawangen, mutere dunyo
Ono bengi yo ono raino
Delengen, ubahe segoro
Ono ubah surut, ono ubah moro

Sawangen, metune ulan
Surup nong kulon, jembule nong wetan
Delengen, langit nong duwuran
Kadang biso terang, kadang biso udan

Olih bain duwe angen, yo kang sak majase
Ojo gampang nulih menduwur, ilingo cicire
Sabdo palon dadi ratu, angene atine
Nawi yo koyo ngeleyang, kang pedot taline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *