Gaplek Pringkilan

Lirik Lagu Sanguturu ke-1600 Gaplek Pringkilan
Versi: Dian Marshanda

MBEDODOG, ATIKU MBEDODOG
NGRASAKNO KOWE, LHA KOK TAMBAH GOBLOK
ANAK BOJONE NANG OMAH KEOK-KEOK,
LHA KOK KOWE NYAWER MEH ENTEK SAK GEBOK

MALAH NGGETEM, ATI MALAH NGGETEM
YEN NDELOK KOWE JOGET MEREM-MEREM
NGGANDHENG BIDUAN KARO SETENGAH MENDEM
ORA ELING BERASE KARI SAK GEGEM

reff :
WIS TUWEK OJO KOK KAKEAN KREKEK,
DILUK ENGKAS KOWE WIS KATENE MATEK
WIS TUWEK KOK KOWE SIH SENENG MENEK,
BEN YEN MATEK MENGKO KOWE DADI KETHEK

BRAIYO PIYE KOWE TETEP ELEK,
KETOK TUWEK MEWEK KOYOK KATHOK SUWEK
SENAJAN ENTEK PARFUME SAK RENGKEK,
AMBUMU KOYOK CEPITANE KELEK

E..YA.E.., E.E.YO.E..,E.E..YA..YA..E.YO..
E..YA.E.., E.E.YO.E..,E.E..YA..YA..E.YO..

reff :
MBEDODOG, ATIKU MBEDODOG
NGRASAKNO KOWE, LHA KOK TAMBAH GOBLOK
ANAK BOJONE NANG OMAH KEOK-KEOK,
LHA KOK KOWE NYAWER MEH ENTEK SAK GEBOK

MALAH NGGETEM, ATI MALAH NGGETEM
YEN NDELOK KOWE JOGET MEREM-MEREM
NGGANDHENG BIDUAN KARO SETENGAH MENDEM
ORA ELING BERASE KARI SAK GEGEM

reff :
WIS TUWEK OJO KOK KAKEAN KREKEK,
DILUK ENGKAS KOWE WIS KATENE MATEK
WIS TUWEK KOK KOWE SIH SENENG MENEK,
BEN YEN MATEK MENGKO KOWE DADI KETHEK

BRAIYO PIYE KOWE TETEP ELEK,
KETOK TUWEK MEWEK KOYOK KATHOK SUWEK
SENAJAN ENTEK PARFUME SAK RENGKEK,
AMBUMU KOYOK CEPITANE KELEK

E..YA.E.., E.E.YO.E..,E.E..YA..YA..E.YO..
E..YA.E.., E.E.YO.E..,E.E..YA..YA..E.YO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *