Yo Mung Riko

Versi: Ratna Antika

YO MUNG RIKO DEMENAN ISUN,
YO MUNG RIKO PIKIRAN ISUN
YO MUNG RIKO NONG URIP ISUN,
SAIKI LAN SAKLAWASE

YO MUNG RIKO NONG ATINISUN,
MULO RIKO NONG IMPENISUN
YO MUNG RIKO NONG URIP ISUN,
MULO SAKAT BENGEN ISUN, DEMEN NYANG RIKO

reff :
ISUN MULO YO WIS NYONGKO,
LAN ISUN WIS RUMONGSO
SUN SAWANG MRIPAT RIKO,
KESIDEM RING NJERO DODO

ISUN YO MULO WIS KROSO,
LAN ISUN WIS NERIMO
KADUNG ENGET ESEM RIKO,
SUN GOWO SEDINO-DINO

MUNG RIKO NONG ATINISUN,
MULO RIKO NONG IMPENISUN
YO MUNG RIKO NONG URIP ISUN,
MULO SAKAT BENGEN ISUN, DEMEN NYANG RIKO

reff :
ISUN MULO YO WIS NYONGKO,
LAN ISUN WIS RUMONGSO
SUN SAWANG MRIPAT RIKO,
KESIDEM RING NJERO DODO

ISUN YO MULO WIS KROSO,
LAN ISUN WIS NERIMO
KADUNG ENGET ESEM RIKO,
SUN GOWO SEDINO-DINO

YO MUNG RIKO DEMENAN ISUN,
YO MUNG RIKO PIKIRAN ISUN
YO MUNG RIKO NONG URIP ISUN,
SAIKI LAN SAKLAWASE

YO MUNG RIKO NONG ATINISUN,
MULO RIKO NONG IMPENISUN
YO MUNG RIKO NONG URIP ISUN,
MULO SAKAT BENGEN ISUN, DEMEN NYANG RIKO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *