Nggatel Ati

Versi: Dian Ratih

Riko kadung ngomel, warahne kari angel
Isuk sampek soren, sing gelem leren-leren
Isun salah sithik, moton riko mendhelik
Osing ngrumangsani, tingkae nggatel ati

Riko kadung ngomel, warahne kari angel
Isuk sampek soren, sing gelem leren-leren
Isun salah sithik, moton riko mendhelik
Osing ngrumangsani, tingkae nggatel ati

reff :
Mumpung magih gagah, sing usah susah-susah
Kadung riko wis waleh, liyane magih akeh
Gawene mung nguwel, nguyap kliwat ukuran
Kadung yo sun tinggal, riko pasti klabakan

Riko kadung ngomel, warahne kari angel
Isuk sampek soren, sing gelem leren-leren
Isun salah sithik, moton riko mendhelik
Osing ngrumangsani, tingkae nggatel ati

reff :
Mumpung magih gagah, sing usah susah-susah
Kadung riko wis waleh, liyane magih akeh
Gawene mung nguwel, nguyap kliwat ukuran
Kadung yo sun tinggal, riko pasti klabakan

Mumpung magih gagah, sing usah susah-susah
Kadung riko wis waleh, liyane magih akeh
Gawene mung nguwel, nguyap kliwat ukuran
Kadung yo sun tinggal, riko pasti klabakan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *