Jual Mahal

Versi: Nunung Alvi ft. Asep

Lk :
Pura-pura, jual mahal
Persis kaya wong bli kenal
Kelingan, waktu semana
Kang pernah janji setia

Pr :
Demi tuhan, kula samar
Halo kangmas apa kabar
Wis setaun, nembe ketemu
Ati keyungyun lan rindu

Duet :
Ilang susah ilang pusing,
Langgan lawas ketemu maning
Rasa bungah rasa seneng,
Wis pisah akhire bareng
Pura-pura, jual mahal

reff :
Pr :
Kakangku sing endi bae,
Kula pegel ngentenane
Watir sampeane bohong,
Wis kesel ditinggal ngloyong

LK :
Bengen kakang pernah janji,
Bli bakal kakang ngingkari
Besuk kita rumah tangga,
Iku wis bisa usaha

Duet :
Bahagia, kita wong loro
Akhire, bisa tepung jodo
Cinta suci, sing abadi
Ora bakal, pisah sampe mati

Pr :
Demi tuhan, kula samar
Halo kangmas apa kabar
Wis setaun, nembe ketemu
Ati keyungyun lan rindu

Duet :
Ilang susah ilang pusing,
Langgan lawas ketemu maning
Rasa bungah rasa seneng,
Wis pisah akhire bareng
Pura-pura, jual mahal

reff :
Pr :
Kakangku sing endi bae,
Kula pegel ngentenane
Watir sampeane bohong,
Wis kesel ditinggal ngloyong

LK :
Bengen kakang pernah janji,
Bli bakal kakang ngingkari
Besuk kita rumah tangga,
Iku wis bisa usaha

Duet :
Bahagia, kita wong loro
Akhire, bisa tepung jodo
Cinta suci, sing abadi
Ora bakal, pisah sampe mati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *