Walang Kekek (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Walang kekek, menclok neng tembok
Mabur maneh, menclok neng pari
Ojo ngenyek, karo wong wedok
Tinggal lungo, setengah mati

Walang abang, menclok neng koro
Walang biru, walange putih
Bujang maneh, ora ngluyuro
Duwe bojo, yo ra tau muleh

E…ya..ye, ya ye..ya
Eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Andheng andheng, ono pilingan
Jo dipandheng, mundhak kelingan

reff:
Walang ireng, mabur brengengeng
Walang ireng, dowo sothange
Yen kowe seneng, ojo mung mandheng
Golek ono, ngendi omahe

Walang kekek, walange kayu
Walang kayu, menclok neng lemah
Yen kepengen, arep melu aku
Yeng mung trimo, tak kon jogo omah

E…ya..ye, ya ye..ya
Eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Biso nggambang, ora biso nyuling
Biso nyawang, ora biso nyandhing

reff:
Walang kekek, menclok neng tembok
Mabur maneh, menclok neng pari
Ojo ngenyek, karo wong wedok
Tinggal lungo, setengah mati

Walang abang, menclok neng koro
Walang biru, walange putih
Bujang maneh, ora ngluyuro
Duwe bojo, yo ra tau muleh

E…ya..ye, ya ye..ya
Eya..yae..yai yaiyo..yaiyo..
Andheng andheng, ono pilingan
Jo dipandheng, mundhak kelingan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *