Sewu Kutho (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Sewu kutho uwis tak liwati, sewu ati tak takoni
Nanging kabeh podo ra ngerteni, lungamu ning endi..
Pirang taun, anggonku nggoleki
Seprene, durung biso nemoni..

Wis tak coba, nglalek’ake
Jenengmu soko atiku..
Sak tenane, aku ora ngapusi
Isih tresno, sliramu..

Umpamane kowe uwis mulyo, lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku, aku pengen ketemu..
Senadyan, sak kedheping moto
Kanggo tombo, kangen jroning dodo..

reff:
Wis tak coba, nglalek’ake
Jenengmu soko atiku..
Sak tenane, aku ora ngapusi
Isih tresno, sliramu..

Umpamane kowe uwis mulyo, lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku, aku pengen ketemu..
Senadyan, sak kedheping moto
Kanggo tombo, kangen jroning dodo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *