Lingso Tresno (dian kusuma)


Versi: Dian Kusuma

Sindap.., sing ono rambutku iki
Isih biso tak kramasi..
Nanging yen ngramasi loro ati,
Ora gampang koyo mijet wohing ranti..

Lingso.., sing ono rambutku iki
Isih biso tak petani..
Nanging yen metani loro ati,
Ora gampang koyo mijet wohing ranti..

reff:
Endahe ombak segoro,
Parangtritis sak kiduling yogjo..
Eling aku tansah eling,
Senadyan kowe ra eling..

reff:
Sindap.., sing ono rambutku iki
Isih biso tak kramasi..
Nanging yen ngramasi loro ati,
Ora gampang koyo mijet wohing ranti..

Lingso.., sing ono rambutku iki
Isih biso tak petani..
Nanging yen metani loro ati,
Ora gampang koyo mijet wohing ranti..

reff:
Endahe ombak segoro,
Parangtritis sak kiduling yogjo..
Eling aku tansah eling,
Senadyan kowe ra eling..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *