Rondho Ayu

Versi: Dalang Kamiran ft. Supartini

Lk : [bowo]
Eman lamun, yen winengkuh, liyo kakung
Nadyan uwis rondo, nanging taksih, kinyis-kinyis
Nadyan rondo, dasar ayu, isih mudho

Lk :
E..kae rondo ayu,
Sabendino liwat ngarepanku
Dedeg lencir kuning,
Aduh kulitane nemu giring

Soyo tambah manise,
Yen to mesem, karo nggeget lambe
Yen ngandikan sopan,
Aduh sopo sing ora kasmaran

Yen menganggo sarwo patut,
Nopo luput, yen kulo kepencut
Ra weruh sedino wae,
Rasane, koyo sesasi suwene

Nadyan rondo ning ayu,
Suwe-suwe kapikat atiku
Sasat rinten dalu,
Aduh, lam-lamen rondo sing ayu

reff :
Pr :
E..kae rondo ayu,
Sabendino liwat ngarepanku
Dedeg lencir kuning,
Aduh kulitane nemu giring

Soyo tambah manise,
Yen to mesem, karo nggeget lambe
Yen ngandikan sopan,
Aduh sopo sing ora kasmaran

Yen menganggo sarwo patut,
Nopo luput, yen kulo kepencut
Ra weruh sedino wae,
Rasane, koyo sesasi suwene

Nadyan rondo ning ayu,
Suwe-suwe kapikat atiku
Sasat rinten dalu,
Aduh, lam-lamen rondo sing ayu

reff :
Lk :
E..kae rondo ayu,
Sabendino liwat ngarepanku
Dedeg lencir kuning,
Aduh kulitane nemu giring

Soyo tambah manise,
Yen to mesem, karo nggeget lambe
Yen ngandikan sopan,
Aduh sopo sing ora kasmaran

Yen menganggo sarwo patut,
Nopo luput, yen kulo kepencut
Ra weruh sedino wae,
Rasane, koyo sesasi suwene

Nadyan rondo ning ayu,
Suwe-suwe kapikat atiku
Sasat rinten dalu,
Aduh, lam-lamen rondo sing ayu

reff :
Pr :
E..kae rondo ayu,
Sabendino liwat ngarepanku
Dedeg lencir kuning,
Aduh kulitane nemu giring

Soyo tambah manise,
Yen to mesem, karo nggeget lambe
Yen ngandikan sopan,
Aduh sopo sing ora kasmaran

Yen menganggo sarwo patut,
Nopo luput, yen kulo kepencut
Ra weruh sedino wae,
Rasane, koyo sesasi suwene

Nadyan rondo ning ayu,
Suwe-suwe kapikat atiku
Sasat rinten dalu,
Aduh, lam-lamen rondo sing ayu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *