Manut Wae

Versi: Dewangga

SOPO SING GELEM NGLAKONI,
LELAKON KANG KOK SANDANG, RINO KLAWAN WENGI
BABAR PISAN AKU ORA NGERTI,
BATINKU TAN GRAITO, JEBUL NYIMPEN WADI

OJO KURANG YEN PAMENGKUH,
YEN ONO TUMINDAKMU, DUDU SAK LUMRAHE
KABEH MAU PANCEN WUS KEBACUT,
MULANE WEKASANE, AKU TRIMO MANUT

MUNG TUJUNE, PITUTURKU MARANG KOWE
WIS KOK ANGGEP BAKUL JAMU, PINGGIR DALAN GEDE
BEBASANE KOYO DATAN? SEWU
WEJANGANE RA DIGATEK’AKE

AKU RA BAKAL NGGONDHELI
SLIRAMU TUMINDAK KANG DUDU’ SAK LUMRAHE
KABEH MAU AKU NGRUMANGSANI,
ORA BISO NYUKUPI KEBUTUHANMU

reff :
SOPO SING GELEM NGLAKONI,
LELAKON KANG KOK SANDANG, RINO KLAWAN WENGI
BABAR PISAN AKU ORA NGERTI,
BATINKU TAN GRAITO, JEBUL NYIMPEN WADI

OJO KURANG YEN PAMENGKUH,
YEN ONO TUMINDAKMU, DUDU SAK LUMRAHE
KABEH MAU PANCEN WUS KEBACUT,
MULANE WEKASANE, AKU TRIMO MANUT

MUNG TUJUNE, PITUTURKU MARANG KOWE
WIS KOK ANGGEP BAKUL JAMU, PINGGIR DALAN GEDE
BEBASANE KOYO DATAN? SEWU
WEJANGANE RA DIGATEK’AKE

AKU RA BAKAL NGGONDHELI
SLIRAMU TUMINDAK KANG DUDU’ SAK LUMRAHE
KABEH MAU AKU NGRUMANGSANI,
ORA BISO NYUKUPI KEBUTUHANMU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *