Apa Maksude

Versi: Nunung Alvi ft. Karya

Lk :
Tek sawang-sawang sing mau, gadis manis pancen ayu
Manis mesem yen gemuyu, arep mendi kakang melu
Pr :
Wong lanang pancen bli sopan, ngrayu wong wadon ning dalan
Sampean aja lok ngganggu, kula iki lagi perlu

reff :
Lk : Perlu dewekan, apa sing gulati? aa?
Pr : Aja sembarangan, kulane dianggep apa
Lk : Yen adik gelem, tek anggep wong wadon dewek
Pr : Aja macem-macem, berarti sampean ngledek

Lk : Dudu’ ngledek dudu’ ngece, kita ngomong ana maksude
Pr : Tapi ora sopan carane, kula dianggep sepele

Lk :
Tek sawang-sawang sing mau, gadis manis pancen ayu
Manis mesem yen gemuyu, arep mendi kakang melu
Pr :
Wong lanang pancen bli sopan, ngrayu wong wadon ning dalan
Sampean aja lok ngganggu, kula iki lagi perlu

reff :
Lk : Perlu dewekan, apa sing gulati? aa?
Pr : Aja sembarangan, kulane dianggep apa
Lk : Yen adik gelem, tek anggep wong wadon dewek
Pr : Aja macem-macem, berarti sampean ngledek

Lk : Dudu’ ngledek dudu’ ngece, kita ngomong ana maksude
Pr : Tapi ora sopan carane, kula dianggep sepele
Lk : Yen salah jaluk ampura, maklum aa’ bli sengaja
Pr : Tek maafi kesalahane, sampean apa maksude
Lk : Maksude, kepingin kenal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *