Telung November

Versi: Bambang Petruk

Wis ono telung november, aku ora ketemu
Cah ayu sing dadi pepujanku
Aku kangen eseme, kangen opo apane
Nanging seprene kowe durung biso tak pethu’ke

Sak umpamane sliramu, ngerti kekarepanku
Tenane aku pengen ketemu
Senajan mung sedelo, mung sak kethipeng moto
Cukup kanggo ngobati, roso tresno jroning ati

Tresno sing tak rasa’ke wis bubar ngombro-ngombro
Nganti ra amot ngeba’i ning dhodho
Tresno sing tak rasa’ke pengen kowe sing nompo
Ojo wong liyo yo ben aku ra gelo

Ngertio cah ayu, puspo sing ning atiku
Saklawase, mung kanggo sliramu

reff :
Sak umpamane sliramu, ngerti kekarepanku
Tenane aku pengen ketemu
Senajan mung sedelo, mung sak kethipeng moto
Cukup kanggo ngobati, roso tresno jroning ati

Tresno sing tak rasa’ke wis bubar ngombro-ngombro
Nganti ra amot ngeba’i ning dhodho
Tresno sing tak rasa’ke pengen kowe sing nompo
Ojo wong liyo yo ben aku ra gelo

Ngertio cah ayu, puspo sing ning atiku
Saklawase, mung kanggo sliramu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *