Srabi Bunder

Versi: Nunung Alvi

DIUNDANG-UNDANG, DIAWE-AWE
KOK MENENG BAE, SEMENE PAREKE
KAYA UWONG BLI TENANG KANG, NING DEMENANE

MANUK KETILANG, MENCLOKE NING KANDANG
AJA MALANG-MALANG, CINTANE SAMPEAN
BLI DEMEN KAROANE, KULA BLI AREP SAMPEAN

reff :
SRABI-SRABI BUNDER, TUKUE NING DESA KADER?
DANDAN PEGEL-PEGEL, CINTA ANA SING NYAMBER

SOWAL-SOWAL GARING, KABUR KENANG ANGIN
MENDING DEMENAN SING DINGIN,
sEMINGGU SERING KESANDING

DIUNDANG-UNDANG, DIAWE-AWE
KOK MENENG BAE, SEMENE PAREKE
KAYA UWONG BLI TENANG KANG, NING DEMENANE

reff :
SRABI-SRABI BUNDER, TUKUE NING DESA KADER?
DANDAN PEGEL-PEGEL, CINTA ANA SING NYAMBER

SOWAL-SOWAL GARING, KABUR KENANG ANGIN
MENDING DEMENAN SING DINGIN,
sEMINGGU SERING KESANDING

DIUNDANG-UNDANG, DIAWE-AWE
KOK MENENG BAE, SEMENE PAREKE
KAYA UWONG BLI TENANG KANG, NING DEMENANE

MANUK KETILANG, MENCLOKE NING KANDANG
AJA MALANG-MALANG, CINTANE SAMPEAN
BLI DEMEN KAROANE, KULA BLI AREP SAMPEAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *