Sirah Mumet

Versi: Cak Diqin

Met sirah mumet, sirah mumet
Mikir nganti njlimet
Met sirah mumet, sirah mumet
Duwit ora gableg

Met sirah mumet, sirah mumet
Mikir nganti njlimet
Met sirah mumet, sirah mumet
Duwit ora gableg

Aduh mbok’e thole, iki gek kepiye
Pancen wis nyatane, piye solusine
Aku wis ngupoyo say, wis judeg pikire
Nyuwun pangapuro say, wis trimo anane

Pancen wis janjiku dik, tak tukokno mobil
Nanging kasunyatan dik, mataku mecicil
Ayo kene-kene manis, usahlah kau menangis
Opo njaluk tak keloni, ro dolanan duku
Kondhomu ora masalah, yo ben tetep padang

Met sirah mumet, sirah mumet
Mikir nganti njlimet
Met sirah mumet, sirah mumet
Duwit ora gableg

Met sirah mumet, sirah mumet
Mikir nganti njlimet
Met sirah mumet, sirah mumet
Duwit ora gableg

reff :
Aduh mbok’e thole, iki gek kepiye
Pancen wis nyatane, piye solusine
Aku wis ngupoyo say, wis judeg pikire
Nyuwun pangapuro say, wis trimo anane

Pancen wis janjiku dik, tak tukokno mobil
Nanging kasunyatan dik, mataku mecicil
Ayo kene-kene manis, usahlah kau menangis
Opo njaluk tak keloni, ro dolanan duku
Kondhomu ora masalah, yo ben tetep padang

Met sirah mumet, sirah mumet
Mikir nganti njlimet
Met sirah mumet, sirah mumet
Duwit ora gableg

Met sirah mumet, sirah mumet
Mikir nganti njlimet
Met sirah mumet, sirah mumet
Duwit ora gableg
Met, mumet, mumet, mumet, mumet, mumeeetttt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *