Katon Seje

Versi: Bambang Petruk

Selawase, tresnaku kanggo sliramu
Ora ono liyo, ning atiku
Nadyan adoh jarak’e, mung siji jenengmu
Awan wengi sing dadi, impenku

Pirang taun, suwene tekan seprene
Sajak’e sliramu, katon seje
Opo roso tresno, uwis ora nduwe
Ora ngiro yen ngene, dadine

Keno ngopo, sliramu dadi bedo
Opo mergane, ono wong liyo
Aku ora nyono, aku ora ngiro
Sing tak kangeni mung, gawe cidro

Pancen tego, sliramu pancen tego
Gawe loro, karo gawe gelo
Koyo gayane aku, uwis tansah setyo
Ning ngopo, biso nyidrani tresno

reff :
Pirang taun, suwene tekan seprene
Sajak’e sliramu, katon seje
Opo roso tresno, uwis ora nduwe
Ora ngiro yen ngene, dadine

Keno ngopo, sliramu dadi bedo
Opo mergane, ono wong liyo
Aku ora nyono, aku ora ngiro
Sing tak kangeni mung, gawe cidro

Pancen tego, sliramu pancen tego
Gawe loro, karo gawe gelo
Koyo gayane aku, uwis tansah setyo
Ning ngopo, biso nyidrani tresno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *