Wis Niat

Versi: Nunung Alvi

Kula sih rela, najan urip menderita
Suka lan nrima, bagen digawa sengsara
Asal kakange, selalu menyanyangi
Cinta bli surut, emane awan lan bengi

Kula wis niat, rela lamun kudu mlarat
Tekad wis bulat, sun tek sumbadani kuat
Asal kakange, bli bakal hianat
Kula paling pantang, laki bener njaluk pegat
Suwarga nunut, duh aa neraka katut

reff :
Ari pendapate kula, harta iku sampiran
Sebabe urip ning dunya, kaya turu seliliran
Urip kang kula pengeni, slalu tentrem ning ati
Semangat urip bli mati, ngulati dalan rejeki
Emong sifat syirik pidik, karo sepepada urip

Kula wis niat, rela lamun kudu mlarat
Tekad wis bulat, sun tek sumbadani kuat
Asal kakange, bli bakal hianat
Kula paling pantang, laki bener njaluk pegat
Suwarga nunut, duh aa neraka katut

reff :
Ari pendapate kula, harta iku sampiran
Sebabe urip ning dunya, kaya turu seliliran
Urip kang kula pengeni, slalu tentrem ning ati
Semangat urip bli mati, ngulati dalan rejeki
Emong sifat syirik pidik, karo sepepada urip

Kula sih rela, najan urip menderita
Suka lan nrima, bagen digawa sengsara
Asal kakange, selalu menyanyangi
Cinta bli surut, emane awan lan bengi
Suwarga nunut, duh aa neraka katut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *