Bango Putih

Versi: Ity Ashella

Lamunan, kula ning duwur amben
Kelingan, karo demenan bengen
Padahal, wis due rabi
Wong demen, bli bisa mari

Mabure, manuk bango sing putih
Mencloke, ning sepinggire kali
Larane, remuke jantung ati
Wong demen, ditinggal kari

reff :
Cintane sampean, cuma seliwetan, gawe lara pikiran
Dibuang kekasih, sun lara ati, setengah mati

Demen kulane bae, angel pisan ilange, susah diobatane
Najan ditambani, ajian sakti, angger bli mari
Kang kula melu, karo sampean, emong pisahan

Mabure, manuk bango sing putih
Mencloke, ning sepinggire kali
Larane, remuke jantung ati
Wong demen, ditinggal kari

reff :
Cintane sampean, cuma seliwetan, gawe lara pikiran
Dibuang kekasih, sun lara ati, setengah mati

Demen kulane bae, angel pisan ilange, susah diobatane
Najan ditambani, ajian sakti, angger bli mari
Kang kula melu, karo sampean, emong pisahan

Lamunan, kula ning duwur amben
Kelingan, karo demenan bengen
Padahal, wis due rabi
Wong demen, bli bisa mari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *