Srikandi Pantura

Versi: Ity Ashella

Aduh kakang, sapa arane
Kula gelem, dadi pacare
Kakang bagus, kaya arjuna
Kula demen, kulane cinta

Lamon nolak, dukun sing tindak
Kula rela kang, diwayu papat
Ora bakat, kula njepat
Ora bakat, kula minggat
Asal kakang, sing kuat

reff :
Aja watir, akeh jalukan
Kula demen eh kang, karo sampean
Sing percaya

Apa kakang, ora nerima
Ning wanoja, semacem kula
Pengen weruh, srikandi pantura

Lamon nolak, dukun sing tindak
Kula rela kang, diwayu papat
Ora bakat, kula njepat
Ora bakat, kula minggat
Asal kakang, sing kuat

reff :
Aja watir, akeh jalukan
Kula demen eh kang, karo sampean
Sing percaya

Apa kakang, ora nerima
Ning wanoja, semacem kula
Pengen weruh, srikandi pantura

Aduh kakang, sapa arane
Kula gelem, dadi pacare
Kakang bagus, kaya arjuna
Kula demen, kulane cinta

Lamon nolak, dukun sing tindak
Kula rela kang, diwayu papat
Ora bakat, kula njepat
Ora bakat, kula minggat
Asal kakang, sing kuat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *