Gelem Edan

Versi: Nunung Alvi

Aja watir aja melang,
Kula demen, ning kakang sayang
Sing percaya, ora bakal robah
Kula tetep setia

Niat putus bengen bae,
Durung akeh, duh kenangane
Yen cinta, wis nempel ning dada
Getun yen sampe pisah

reff :
Kakang, sumpah gelem edan
Lamun kula, hianati sampean

Cinta, sing wis kita bina
Ora bakal, kehasut ning fitnah
Cincin tali kasih sayang,
Buktine masih ning tangan

Niat putus bengen bae,
Durung akeh, duh kenangane
Yen cinta, wis nempel ning dada
Getun yen sampe pisah

reff :
Kakang, sumpah gelem edan
Lamun kula, hianati sampean

Cinta, sing wis kita bina
Ora bakal, kehasut ning fitnah
Cincin tali kasih sayang,
Buktine masih ning tangan

Aja watir aja melang,
Kula demen, ning kakang sayang
Sing percaya, ora bakal robah
Kula tetep setia

Niat putus bengen bae,
Durung akeh, duh kenangane
Yen cinta, wis nempel ning dada
Getun yen sampe pisah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *