Aja Bohong

Versi: Nunung Alvi

Pr :
Kula takon, jawabo aja bohong
Terus terang, mumpung lagi langka uwong
Priben maksude, priben pikire
Wong due rabi, ngakune perjaka bae

Lk :
Memang bener, kakang ngerasa salah
Kudu ngarti, iku gara-gara cinta
Cinta ning rabi, mung mandeng harta
Cinta ning nunung, kang kanggo sepenuh jiwa

reff :
Pr :
Priben yen ninggal kula,
Tentune ora beda
Wis mana bagen? umah
Kula bli bakal nrima
Cukup kula sing korban,
Gara-gara sampean

LK :
Mung kang ora bohongan,
Kakang terang-terangan
Aja dianggep rayu,
Bener cinta sing kalbu,
Aja puas-puas ati,
Kakang pengen dadi siji

Pr :
Ciri-ciri, wong lanang sing hidung belang
Lamun mangkat, sing umah ngakue bocah

Lk :
Itu terserah, yen bener nyangka
Lamun wis weruh, nendeke? nunung percaya

reff :
Pr :
Priben yen ninggal kula,
Tentune ora beda
Wis mana bagen? umah
Kula bli bakal nrima
Cukup kula sing korban,
Gara-gara sampean

LK :
Mung kang ora bohongan,
Kakang terang-terangan
Aja dianggep rayu,
Bener cinta sing kalbu,
Aja puas-puas ati,
Kakang pengen dadi siji

Pr :
Ciri-ciri, wong lanang sing hidung belang
Lamun mangkat, sing umah ngakue bocah

Lk :
Itu terserah, yen bener nyangka
Lamun wis weruh, nendeke? nunung percaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *