Kabeh Sing Podho (KasPo)

Ciptaan : Nanang YZ
Vokal : Dhany Gumintang
Produksi : Sandi Record

RASANE WIS KOYO SING ONO MANING,
HANG BISO NGGANTENI DEDEG JEJEGE, AWAK RIKO
ALIH TAH WIS SUN UBENGI WERANE DUNYO

NGEDUHUNG LAN GETUN HANG NORING MBURI
APUWO BENGEN WELAS RIKO KOK SING SUN RUMATI
SERTO WIS SING ONO KOK BURU SUN RUMANGSANI

ILANG…, SAIKINE YO WIS ILANG
ILANG…, KEMBANGE ATI
ILANG…, SAIKINE YO WIS ILANG
ILANG…, KEPENDHEM SEPI

reff :
NONO MANING HANG BISO DADI GANDHOLAN,
NONO MANING HANG BISO SUN NGGO JUJUGANE ROSO
DHUH GUSTI, SUN NJALUK TULUNG NYANG NDIKO
MUGO BAIN SUN SABAR NERIMO

RAMENE DUNYO KEROSO SINTRU,
TANPO ANANE RIKO
NJANGKAH BARENG NGLIWATI OBAHE DUNYO,
PARAN HANG SUN ROSO
KABEH SING BISO PODHO,
KEJOBO YO MUNG AMBI RIKO

NONO MANING HANG BISO DADI GANDHOLAN,
NONO MANING HANG BISO SUN NGGO JUJUGANE ROSO
DHUH GUSTI, SUN NJALUK TULUNG NYANG NDIKO
MUGO BAIN SUN SABAR NERIMO

RAMENE DUNYO, KEROSO SINTRU
TANPO ANANE RIKO
NJANGKAH BARENG NGLIWATI OBAHE DUNYO,
PARAN HANG SUN ROSO
KABEH SING BISO PODHO,
KEJOBO YO MUNG AMBI RIKO

RAMENE DUNYO, KEROSO SINTRU
TANPO ANANE RIKO
PARAN HANG SUN ROSO
KABEH SING BISO PODHO,
KEJOBO YO MUNG AMBI RIKO

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9ItIjPR8q2s

Advertisements

Janur Melengkung

Ciptaan : Catur Arum
Vokal : Catur Arum & Neno
Produksi : Sandi Record

Lk :
Kadhung ati, wis kesangsang
Ring antarane, mekare kembang
Masio tah, akeh alangan
Sing dadi paran

Pr :
Paran maning, podo demene
Jebeng lan thulik, podo welase
Angen-angen, ring atine
Yoro wis gadug, ring wayahe

reff :
Lk :
Janur kuning, awe-awe
Wis melengkung, yo dadi tengere
Bantal keloso, peragat lamarane
Nggereng mlakune, nuju nong kwade

Duet : Ambi mesam-mesem, kemantene girang atine

reff :
kembali keatas..kadhung ati,wis…

Lk :
Janur kuning, awe-awe
Wis melengkung, yo dadi tengere
Bantal keloso, peragat lamarane
Nggereng mlakune, nuju nong kwade

Duet :
Ambi mesam-mesem, kemantene girang atine
Ambi mesam-mesem, kemantene girang atine

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZnwhUR9-Nbs

Banteng Tangi

Dian-Ratih_1
Versi: Dian Ratih

Kang sepi wis nong mburi,
Bengine yo wis mari,
Bantenge podo tangi

Sunare yo wis padang,
Bengine yo wis padang,
Bantenge pasti menang

Wayah bengi, wayah bengi
Wayah jam telu, hang ngresep ring ati
Sepine jalmo, sepine jalmo
Hang podo turu-turu kepati

Silire angin, iline banyu
Meromonge,
Ulan koyo eseme prawan pingitan
Gawe gembyahe,
Wong-wong deso, hang podo nyawang

reff :
Kang sepi wis nong mburi,
Bengine yo wis mari,
Bantenge podo tangi

Sunare yo wis padang,
Bengine yo wis padang,
Bantenge pasti menang

Saikine, yo banyune
Gemerojog iline sakolo santer
Rungokeno, sworone
Jago kang podo kukuruyuk

Wis tangio, man wis tangio
Delengen iko ring brang wetan,
Serngengene yo wis padang
Iku kang minongko saksi,
Kuasane yoro pengeran

reff :
Kang sepi wis nong mburi,
Bengine yo wis mari,
Bantenge podo tangi

Sunare yo wis padang,
Bengine yo wis padang,
Bantenge pasti menang
————
Preview:

Sembilang Kasatan

Ciptaan : Almin Said
Vokal : Ity AShella
Produksi : MB Record

Nikmate cinta, sering pertemuan
Nangapa kakang, ora pengertian
Bungbune demenan, seneng yen pandengan
Guyon bari ciwitan

Pantesan kula, jarang ditemoni
Wadone kakang, dudu kula siji
Darti demenane, casmi ya pacare
Kula sing ketelune

reff :
Sumpah karo kula, masih dewekan
Kiyen bukti nyata, sugih demenan
Wong lanang lambene banjet,
Gawe gereget

Kaya iwal sembilang, lagi kasatan
Esad-esod mareki, yen ana prawan
Yen wadon uwis kepatil,
Ditinggal nyingkir

Sembilang ireng kumise,
Yen wis matil, langka tanggung jawabe

Pantesan kula, jarang ditemoni
Wadone kakang, dudu kula siji
Darti demenane, casmi ya pacare
Kula sing ketelune

reff :
Sumpah karo kula, masih dewekan
Kiyen bukti nyata, sugih demenan
Wong lanang lambene banjet,
Gawe gereget

Kaya iwal sembilang, lagi kasatan
Esad-esod mareki, yen ana prawan
Yen wadon uwis kepatil,
Ditinggal nyingkir

Sembilang ireng kumise,
Yen wis matil, langka tanggung jawabe

Nikmate cinta, sering pertemuan
Nangapa kakang, ora pengertian
Bungbune demenan, seneng yen pandengan
Guyon bari ciwitan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=t9qIR9AKN7U

Cinta Tak Terpisahkan (dian kusuma)

Dian-Kusuma_9
Versi: Dian Kusuma

Lk:
Duh denok gandholane ati,
Tegane nyulayani..
Janjimu sehidup semati,
Amung ono ing lati..

Rasa sayangmu sudah pergi,
Tak menghiraukan aku lagi..
Duh denok gandholane ati,
Tegane nyulayani..

Pr:
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..
Ati ra kuat nandang roso,
Roso keronto-ronto..

Cintamu sudah nggak beneran,
Aku cuma buat mainan..
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..

reff:
Lk:
Tresno iki dudu mung dolanan,
Kabeh mau amergo kahanan..
Sing tak jaluk amung kesabaran,
Mugi Allah paring kasembadan..

Pr:
Mung ngedem atiku,
Ben aku ra mlayu..
Dan tanggung-jawabmu,
Iku palsu..

Lk:
Denok aku cinta beneran,
Pastikan ku buktikan..
Bapak ibuku akan datang,
Melamar dikau sayang..
Pr:
Cintamu sudah nggak beneran,
Aku cuma buat mainan..
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..

Pr:
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..
Ati ra kuat nandang roso,
Roso keronto-ronto..

Cintamu sudah nggak beneran,
Aku cuma buat mainan..
Duh kangmas jane aku tresno,
Lilakno aku lungo..

reff:
Lk:
Tresno iki dudu mung dolanan,
Kabeh mau amergo kahanan..
Sing tak jaluk amung kesabaran,
Mugi Allah paring kasembadan..

Pr:
Mung ngedem atiku,
Ben aku ra mlayu..
Dan tanggung-jawabmu,
Iku palsu..

Lk:
Denok aku cinta beneran,
Pastikan ku buktikan..
Bapak ibuku akan datang,
Melamar dikau sayang..

Pr:
Hatiku selalu mendoakan,
Semoga Tuhan mengabulkan..
Cinta kita tak terpisahkan,
Walau di akhir jaman..
Cinta kita tak terpisahkan,
Walau di akhir jaman..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Cinta Tak Terpisahkan]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[id: nlibclcs]
[00:00.01]Cinta Tak Terpisahkan
[00:00.01]by: Dian Kusuma
[00:05.74]Laki-laki berteks KAPITAL,
[00:05.74]wanita berteks kecil
[00:08.00]DUH DENOK GANDHOLANE ATI,
[00:11.54]TEGANE NYULAYANI..
[00:16.24]JANJIMU SEHIDUP SEMATI,
[00:19.33]AMUNG ONO ING LATI..
[00:23.66]RASA SAYANGMU SUDAH PERGI,
[00:27.25]TAK MENGHIRAUKAN AKU LAGI..
[00:31.82]DUH DENOK GANDHOLANE ATI,
[00:35.43]TEGANE NYULAYANI..
[00:40.24]Duh kangmas jane aku tresno,
[00:43.43]lilakno aku lungo..
[00:48.17]Ati ra kuat nandang roso,
[00:51.22]roso keronto-ronto..
[00:55.36]Cintamu sudah nggak beneran,
[00:59.27]aku cuma buat mainan..
[01:03.55]Duh kangmas jane aku tresno,
[01:07.79]lilakno aku lungo..
[01:11.37]
[01:26.62]>>>
[01:27.62]>>
[01:28.62]>
[01:29.62]TRESNO IKI DUDU MUNG DOLANAN,
[01:33.61]KABEH MAU AMARGO KAHANAN..
[01:37.43]SING TAK JALUK AMUNG KESABARAN,
[01:41.49]MUGI ALLAH PARING KASEMBADAN..
[01:44.43]Mung ngedhem atiku,
[01:48.87]ben aku ra mlayu..
[01:52.27]Dan tanggung jawabmu, itu palsu
[02:02.28]DENOK AKU CINTA BENERAN,
[02:05.36]PASTIKAN KU BUKTIKAN..
[02:10.09]BAPAK IBUKU AKAN DATANG,
[02:13.47]MELAMAR DIKAU SAYANG..
[02:17.03]Cintamu sudah nggak beneran,
[02:21.03]aku cuma buat mainan..
[02:25.84]Duh kangmas jane aku tresno,
[02:29.52]lilakno aku lungo..
[02:33.12]
[03:04.48]>>>
[03:05.48]>>
[03:06.48]>
[03:07.48]Duh kangmas jane aku tresno,
[03:11.63]lilakno aku lungo..
[03:16.14]Ati ra kuat nandang roso,
[03:19.55]roso keronto-ronto..
[03:22.95]Cintamu sudah nggak beneran,
[03:27.10]aku cuma buat mainan..
[03:30.83]Duh kangmas jane aku tresno,
[03:35.29]lilakno aku lungo..
[03:38.83]
[03:54.69]>>>
[03:55.69]>>
[03:56.69]>
[03:57.69]TRESNO IKI DUDU MUNG DOLANAN,
[04:01.75]KABEH MAU AMARGO KAHANAN..
[04:05.56]SING TAK JALUK AMUNG KESABARAN,
[04:09.94]MUGI ALLAH PARING KASEMBADAN..
[04:12.48]Mung ngedhem atiku,
[04:16.15]ben aku ra mlayu..
[04:20.83]Dan tanggung jawabmu, itu palsu
[04:28.64]DENOK AKU CINTA BENERAN,
[04:33.32]PASTIKAN KU BUKTIKAN..
[04:38.58]BAPAK IBUKU AKAN DATANG,
[04:41.41]MELAMAR DIKAU SAYANG..
[04:45.21]Hatiku selalu mendoakan,
[04:48.78]semoga tuhan mengabulkan..
[04:53.99]Cinta kita tak terpisahkan,
[04:57.42]sampai diakhir jaman..
[05:02.21]Cinta kita tak terpisahkan,
[05:05.51]sampai diakhir jaman..
[05:10.71]
————
Preview:

Jangan Kraca

Ciptaan : Almin Said
Vokal : Ity AShella
Produksi : MB Record

Kengelan pisan, demen lanang
Awak rusak, bales pikiran
Sing tek demeni, wadone gonta-ganti
Kakang tega nyakiti ati

Kula dedonga, awan bengi
Pengen disayang ning kekasih
Segala mantra kula wis pernah nyoba
Angger bae, ora setia

reff :
Jangan kraca bumbu pedesan,
Putus cinta sun tetangisan
Lara ati sampe les-lesan

Mangan kraca buang kulite,
Kakang tega pisan ninggale
Dumeh akeh serep wadone
Batin kula kesiksa, diombang-ambing cinta

Kula dedonga, awan bengi
Pengen disayang ning kekasih
Segala mantra kula wis pernah nyoba
Angger bae, ora setia

reff :
Jangan kraca bumbu pedesan,
Putus cinta sun tetangisan
Lara ati sampe les-lesan

Mangan kraca buang kulite,
Kakang tega pisan ninggale
Dumeh akeh serep wadone
Batin kula kesiksa, diombang-ambing cinta

Kengelan pisan, demen lanang
Awak rusak, bales pikiran
Sing tek demeni, wadone gonta-ganti
Kakang tega nyakiti ati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WVQ2xEZs6fM

Bantal Cilik

Ciptaan : Durnya Hidayat
Vokal : Ity AShella
Produksi : MB Record

“Kang sampean ana ning endi kang,
Wis seminggu sampean langka tenane laka kabare,
Kula rabi sing ning umah pikiran sampean kang,
Ning endi sampean perasaanane, balik kang balik”

Manuk gelatik, ucul sing kandang
Kula curiga, yen kakang miang

Manuk gelatik, mabure lecik
Lawas seminggu, bli balik-balik

reff :
Turu merem melik, slimut bantal cilik
Nyrekingkel dewekan, kakang langka ning iringan

Diarani elik, pernah ngutik-ngutik
Tapi kenangapa, kakang lunga sing umah
Rasa kula watir, ati ketar-ketir
Melange, ana rangda dual-duil

Manuk gelatik, mabure lecik
Lawas seminggu, bli balik-balik

reff :
Turu merem melik, slimut bantal cilik
Nyrekingkel dewekan, kakang langka ning iringan

Diarani elik, pernah ngutik-ngutik
Tapi kenangapa, kakang lunga sing umah
Rasa kula watir, ati ketar-ketir
Melange, ana rangda dual-duil

Manuk gelatik, ucul sing kandang
Kula curiga, yen kakang miang

Manuk gelatik, mabure lecik
Lawas seminggu, bli balik-balik

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TbC7S-RVSJc