Ngrangkul Gunung

Versi: Dian Anic

Pengen ngrangkul gunung, mung tangan bli tepung
Pengen nyawil lintang, bli bisa dirunjang
Kesiksa batin, demen sampean
Sing tek senengi, bli seukuran

Rentege ning ati, bisa dadi siji
Nanging apa daya, mung bisa nangisi
Kakang tek puja, kakang tek manja
Apa wis tega, wong lagi tresna

Reff :
Nasib si badan, ora kaberan
Nyangga? kangelan, nunggu harapan

Kapan waktune, bisa kelakon
Kita wong loro, bareng ketunggon
Kita wong loro, bareng ketunggon

Pengen ngrangkul gunung, mung tangan bli tepung
Pengen nyawil lintang, bli bisa dirunjang
Kesiksa batin, demen sampean
Sing tek senengi, bli seukuran

reff :
Nasib si badan, ora kaberan
Nyangga? kangelan, nunggu harapan

Kapan waktune, bisa kelakon
Kita wong loro, bareng ketunggon
Kita wong loro, bareng ketunggon

Rentege ning ati, bisa dadi siji
Nanging apa daya, mung bisa nangisi
Kakang tek puja, kakang tek manja
Apa wis tega, wong lagi tresna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *