Dewa Percona

Versi: Dian Anic

Lambene, kaya tomat sing abang
Manise, kaya tape kuningan
Disawang, gawe ati les-lesan
Rangda prawan, sampe pada klojotan

Sampean, kaya dewa percona
Dipuji, ning sekabeh wanoja
Pamore, kaya putra keraton
Sun demen, sampe kedakom-dakom

reff :
Godong keduet mas, ya rangkas kembange
Sun gelem banget, diwayu pira bae

Umpama kakang, rabine sepuluh
Kulane ikhlas, dadi nomer sewelas
Sing penting seneng, uripe kula puas

Sampean, kaya dewa percona
Dipuji, ning sekabeh wanoja
Pamore, kaya putra keraton
Sun demen, sampe kedakom-dakom

reff :
Godong keduet mas, ya rangkas kembange
Sun gelem banget, diwayu pira bae

Umpama kakang, rabine sepuluh
Kulane ikhlas, dadi nomer sewelas
Sing penting seneng, uripe kula puas

Lambene, kaya tomat sing abang
Manise, kaya tape kuningan
Disawang, gawe ati les-lesan
Rangda prawan, sampe pada klojotan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *