Walang Sangit

Versi: Dian Anic

Ijo-ijo walang sangit,
Langka jodo ati sakit
Rasane diplilit-plilit,
Cinta sing dadi penyakit

Walang mabur, duwur sawah
Kakang kabur karo rangda
Kepalang nglebur ning dosa
Sun ditinggal tanpa krana

reff :
Urip kepatiwasa,
Ati digawe cua
Tiwas kulane pasrah,
Ning kakang dilelara

Menclok ning kana-kene,
Daun muda sasarane
Dasar si walang sangit,
Bengen sayang kien sengit

Ijo-ijo walang sangit,
Langka jodo ati sakit
Rasane diplilit-plilit,
Cinta sing dadi penyakit

Walang mabur, duwur sawah
Kakang kabur karo rangda
Kepalang nglebur ning dosa
Sun ditinggal tanpa krana

reff :
Urip kepatiwasa,
Ati digawe cua
Tiwas kulane pasrah,
Ning kakang dilelara

Menclok ning kana-kene,
Daun muda sasarane
Dasar si walang sangit,
Bengen sayang kien sengit

Urip kepatiwasa,
Ati digawe cua
Tiwas kulane pasrah,
Ning kakang dilelara

Menclok ning kana-kene,
Daun muda sasarane
Dasar si walang sangit,
Bengen sayang kien sengit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *