Palah Pilih

Versi: Dian Anic

PALAH PILIH, LURU KEKASIH
DURUNG ANA, COCOK NING ATI
ANA LANANG GANTENG, WATIR NYEBELAKEN
CINTA LARA NING WETENG

TROMA NGALAMI, DISAKITI
PACAR GANTENG, LARA NING ATI
SUSAH PENGEN LAKI, SING ORA NYAKITI
CINTA MANA-MENE BELI

reff :
URIP DEWEKAN. KESEPIAN
URIP RASA MANGMUNG, CINTA BLI UNTUNG-UNTUNG
KEPENGEN LAKI, ADUH GUSTI
PENGEN DIKEMULI, NING LAKI SING SEJATI
ORA PANDENG GANTENG, ASAL BARENG-BARENG DEMEN

TROMA NGALAMI, DISAKITI
PACAR GANTENG, LARA NING ATI
SUSAH PENGEN LAKI, SING ORA NYAKITI
CINTA MANA-MENE BELI

reff :
URIP DEWEKAN. KESEPIAN
URIP RASA MANGMUNG, CINTA BLI UNTUNG-UNTUNG
KEPENGEN LAKI, ADUH GUSTI
PENGEN DIKEMULI, NING LAKI SING SEJATI
ORA PANDENG GANTENG, ASAL BARENG-BARENG DEMEN

PALAH PILIH, LURU KEKASIH
DURUNG ANA, COCOK NING ATI
ANA LANANG GANTENG, WATIR NYEBELAKEN
CINTA LARA NING WETENG

TROMA NGALAMI, DISAKITI
PACAR GANTENG, LARA NING ATI
SUSAH PENGEN LAKI, SING ORA NYAKITI
CINTA MANA-MENE BELI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *