Keblinger

Versi: Dian Anic

Endas puyeng, pikirane muter-muter
Ora eling ning sampean, sun keblinger
Kaya kenen rasane, wong demen dewek bae
Pengen kenal, angel pisan lantarane

Mondar-mandir, ning dalan kaya licinan
Arepaken, katon ning mata sampean
Mlakune digawe-gawe, sempla-semple lembeane
Tapi angger, sampean langka ngertine

reff :
Kaya kenen temen, wong lagi mabok cinta
Nahan-nahan kangen, batin kelara-lara

Kang coba ngertia, ning kakang kula cinta
Lamon suka trima, arep jaluke apa
Kula tunduk, ngebakti mangsa wurunga

Mondar-mandir, ning dalan kaya licinan
Arepaken, katon ning mata sampean
Mlakune digawe-gawe, sempla-semple lembeane
Tapi angger, sampean langka ngertine

reff :
Kaya kenen temen, wong lagi mabok cinta
Nahan-nahan kangen, batin kelara-lara

Kang coba ngertia, ning kakang kula cinta
Lamon suka trima, arep jaluke apa
Kula tunduk, ngebakti mangsa wurunga

Endas puyeng, pikirane muter-muter
Ora eling ning sampean, sun keblinger
Kaya kenen rasane, wong demen dewek bae
Pengen kenal, angel pisan lantarane

Mondar-mandir, ning dalan kaya licinan
Arepaken, katon ning mata sampean
Mlakune digawe-gawe, sempla-semple lembeane
Tapi angger, sampean langka ngertine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *