Cinta Komersil

Versi: Nunung Alvi

Di hiwil? ngintil, disenggol nyakot
Diutak-utik, matane nglirik
Cengar-cengir yen ditaksir,
Mesam-mesem kaya wong demen

Seje ning cangkem, seje ning ati
Ning cangkem demen, ning ati benci
Iku sifate wong locah?,
Sing biasa adol cinta

reff :
Pirang peranan, yen ning tontonan
Dandan merangsang, mikat wong lanang

Cinta komersil, mung luruh hasil
Bli pandeng tua, bli pandeng rupa
Sing penting duit, sing penting duit
Sing penting duiiit…

Seje ning cangkem, seje ning ati
Ning cangkem demen, ning ati benci
Iku sifate wong locah?,
Sing biasa adol cinta

reff :
Pirang peranan, yen ning tontonan
Dandan merangsang, mikat wong lanang

Cinta komersil, mung luruh hasil
Bli pandeng tua, bli pandeng rupa
Sing penting duit, sing penting duit
Sing penting duiiit…

Di hiwil? ngintil, disenggol nyakot
Diutak-utik, matane nglirik
Cengar-cengir yen ditaksir,
Mesam-mesem kaya wong demen

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *