Sing Duwe Rupo (gurit mangir)

Versi: Dian Ratih

Yo gendinge, jare paman gurit mangir
Wong gendange, ditabuh hang kiwo
Ojo pati, nuruti pikir
Yo godane, urip ono ndunyo

Ampyak-ampyak nong stasiun,
Lengo wangi, botole biru
Riko kapak, yo awak isun
Raino bengi, sing biso turu
Sing biso turu,
Sing biso turu
Sing biso turu..

Paran mergane, riko demen nyang isun lare deso
Yo anake wong tani, saben dino urip nong kedokan
Yoro nawi getun, ring dino mburine
Isun hang nelongso, riko jo gawe molo
Mulo saiki sun jaluk riko munduro

reff :
Ojo dilali, ring kuto lan deso uripe bedo
Isun sing duwe rupo, kepinteran lan isine dunyo
Duwen sun mung siji, ati wutuh mulus gandolane nyowo
Arep sun pasrahaken, ring dino mburi hang weruh artine urip

reff :
Yo gendinge, jare paman gurit mangir
Wong gendange, ditabuh hang kiwo
Ojo pati, nuruti pikir
Yo godane, urip ono ndunyo

reff :
Ampyak-ampyak nong stasiun,
Lengo wangi, botole biru
Riko kapak, yo awak isun
Raino bengi, sing biso turu
Sing biso turu,
Sing biso turu
Sing biso turu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *