Gambar Impen

Versi: Diva Rosa

Suk isuk madep ngulon,
Tengak-tenguk ambi mantuk-mantuk
Pulpen ring tangan kertas lempiran,
Koyo wong kantoran
Diotak-atik, ongkone diwolak-walik koyo lintrik
Sing leren-leren ulihe nyocokne impen

Dong-dong nggerandong,
Kadang wayah bengi wong podo nggerandong
Buku diobong disandingi sego bolong sambel tempong
Mit komat kamit moco montro
Utak-atik nyeluk demit
Njaluk dicekel hang metu nomere piro

reff :
Saben dino ulehe kadung tuku,
Tapi siji baen sing ono hang metu
Geregeten, rasane ati iki
Tuku gambar sapi metune srikandi

Isun gemes, yo sing ono kapoke
Malah sengojo nyiapaken danane
Dasar apes tuku sing tau metu
Kelang keleng kesat keset dong kelatu

Suk isuk madep ngulon,
Tengak-tenguk ambi mantuk-mantuk
Pulpen ring tangan kertas lempiran,
Koyo wong kantoran
Diotak-atik, ongkone diwolak-walik koyo lintrik
Sing leren-leren ulihe nyocokne impen

Dong-dong nggerandong,
Kadang wayah bengi wong podo nggerandong
Buku diobong disandingi sego bolong sambel tempong
Mit komat kamit moco montro
Utak-atik nyeluk demit
Njaluk dicekel hang metu nomere piro

reff :
Saben dino ulehe kadung tuku,
Tapi siji baen sing ono hang metu
Geregeten, rasane ati iki
Tuku gambar sapi metune srikandi

Isun gemes, yo sing ono kapoke
Malah sengojo nyiapaken danane
Dasar apes tuku sing tau metu
Kelang keleng kesat keset dong kelatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *