Kebimbang

Versi: Dian Ratih

Yo nong endi, riko menyang
Sun goleti, sak dawane dalan
Kembange ati, saiki wis ilang
Atinisun, magih kebimbang

reff :
Nelongso rasane, ati iki
Saiki kembange, duwe ganti
Bengen mulo manis, janjin riko
Nyatane pait, hang sun roso

Panase rasane, atinisun
Ngliwati teko panase, latu

Yo nong endi, riko menyang
Sun goleti, sak dawane dalan
Kembange ati, saiki wis ilang
Atinisun, magih kebimbang

reff :
Nelongso rasane, ati iki
Saiki kembange, duwe ganti
Bengen mulo manis, janjin riko
Nyatane pait, hang sun roso

Panase rasane, atinisun
Ngliwati teko panase, latu

Yo nong endi, riko menyang
Sun goleti, sak dawane dalan
Kembange ati, saiki wis ilang
Atinisun, magih kebimbang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *