Warisane Mbah

Versi: Reny Farida

Kariyo jenek, ono ring umah
Koyo-koyo, sing duwe susah
Dideleng-deleng, kariyo betah
Megawe osing, mung kilah-kilah

Koyo nyiru, nggo wadah gabah
Ojo ditiru, barang sing nggenah
Ojo mung tura-turu, megawe wegah
Jare nganten-nganteni, warisane teko embah

reff :
Dasar wong sing duwe, ojo kari semugih
Paran…, enake….
Karuan paran anane, jo mung kurang isine
Ojo nganteni…, warisane…
Demeno megawe, yo demeno

Kariyo jenek, ono ring umah
Koyo-koyo, sing duwe susah
Dideleng-deleng, kariyo betah
Megawe osing, mung kilah-kilah

reff :
Koyo nyiru, nggo wadah gabah
Ojo ditiru, barang sing nggenah
Ojo mung tura-turu, megawe wegah
Jare nganten-nganteni, warisane teko embah

reff :
Dasar wong sing duwe, ojo kari semugih
Paran…, enake….
Karuan paran anane, jo mung kurang isine
Ojo nganteni…, warisane…
Demeno megawe, yo demeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *