Sing Katon Langite

Versi: Reny Farida

Pirang taun, yo pirang ulan
Mikirno riko, yo sing karuan
Isun lalekno, sing katik biso
Rasane ati, kesikso

Isun sing ngerti, nong ati iki
Opo demen, opo tah bangkel
Diarani bangkel, nyatane kangen
Kari bingung, mapakaken

reff :
Sing karuan, yo sing karuan
Bingunge ati, ruwete pikiran
Welas lan bangkel, yo dadi siji
Kudu kelendi, hang sun lakoni

Sun pikiri, pait nong ati
Yo sun adohi, kangen setengah mati
Isun gedigi, angel ditambani
Kejobo yo mung, tuluse ati

Isun sing ngerti, nong ati iki
Opo demen, opo tah bangkel
Diarani bangkel, nyatane kangen
Kari bingung, mapakaken

reff :
Sing karuan, yo sing karuan
Bingunge ati, ruwete pikiran
Welas lan bangkel, yo dadi siji
Kudu kelendi, hang sun lakoni

Sun pikiri, pait nong ati
Yo sun adohi, kangen setengah mati
Isun gedigi, angel ditambani
Kejobo yo mung, tuluse ati

Mendhung mencaglah, sing katon langite
Isun mung pasrah, paran anane
Mendhung mung separuh, wis teko udane
Kadhung pancen jodo, mesti ono dalane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *